Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Usta ve kalfalara meslek lisesi diploması verildi

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk defa uygulanan programla, en az ortaokul mezunu olup ustalık veya kalfalık belgesi bulunanlara telafi eğitimi verilerek meslek lisesi diploması verildi.

26 Temmuz 2021 Saat: 12:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.173 kez okunmuştur

Usta ve kalfalara meslek lisesi diploması verildi
Usta ve kalfalara meslek lisesi diploması verildi

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilk defa uygulanan programla, en az ortaokul mezunu olup ustalık veya kalfalık belgesi bulunanlara Şehit Yavuz Sonat Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 36 haftalık diploma telafi eğitimi verilerek başarılı olan 27 öğrenciye meslek lisesi diploması verildi. Diploma törenine Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ercan Aydın ve Okul Müdürü Seyfi Aksoy ve telafi eğitimine dâhil olan öğrenciler katıldı.

ÜNİVERSİTE YOLU AÇILDI

Kaymakam Mehmet Ünal, yaptığı konuşmasında mesleki eğitimin önemini belirterek yaygınlaştırılmasının gerektiğini söyledi. Tüm öğrencileri tebrik ederek diplomalarını takdim eden Kaymakam Ünal, bu diploma ile öğrencilere artık üniversite yolunun da açıldığını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdür İhsan Özkan da bir yıllık emek sonucunda başarılı olan öğrencileri, öğrencilere eğitim veren öğretmenleri ve okul idaresini tebrik etti. Şehit Yavuz Sonat Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Seyfi Aksoy ve Müdür Yardımcısı Taner Yaman ise katılımcılara teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑