Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Ünal Köken, görevi Adnan Turan’a devretti

5 yıldır Kandıra Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ünal Köken, 2019 yerel seçimlerinin ardından yine kendi partisinden olan Adnan Turan’a görevini devretti.

3 Nisan 2019 Saat: 19:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.738 kez okunmuştur

Ünal Köken, görevi Adnan Turan’a devretti
Ünal Köken, görevi Adnan Turan’a devretti

Ak Parti’nin 2019 yerel seçimlerde aday değişikliğine gittiği. Kandıra’da belediye başkanlığı görevini yürüten Ünal Köken, yerel seçimlerin ardından görevi Adnan Turan’a devretti. İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Cumhur ittifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Adnan Turan ve belediye meclis üyeleri, belediyeyi devralmak üzere Kandıra Belediyesine geçti.

Belediye binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine Kandıra Belediye Başkanı seçilen Adnan Turan, Ak Parti Kandıra ilçe başkanı Erol Ölmez, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, yeni seçilen meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş ve partililer katıldı.

Sessiz ve sakin bir şekilde gerçekleşen devir töreninin ardından, Eski Belediye Başkanı Ünal Köken yaptığı açıklamada; Seçimlerimizi güzel bir atmosferle Kandıra’mıza yakışır bir vaziyette tamamladık. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımıza bu devlete, millete sevdalı olan insanlara olan görevimizi ilçemizden yapmaya karar verdik. Bu mücadelemiz bugün itibarı ile böyle sonuçlandı. Biz bayrağımızı AK Partili bir belediyeden aldık bu onur ve gururla yine AK Partili bir arkadaşımıza bayrağımızı teslim ediyoruz. Onur ve gurur duyuyoruz. Göreve başlayacak olan Adnan Başkanımıza 5 yıl boyunca yapacağı işlerde başarılar diliyorum. İşi kolay 5 yıldır belediyemizde güzel bir çalışma oldu. Yeni dönemde gönül belediyeciliği, samimiyet ve tevazünün artacağı bir dönem olacak. Herkesin beklediği ve görmek istediği belediye haline gelecek. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 5 yıl boyunca yapılacak olan hizmetler hem Kandıra’mıza hem başkanımıza hayırlı olur.”ifadelerini kullandı.

Eski Belediye Başkanı Ünal Köken’den sonra konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Adnan Turan konuşmasında : Öncelikle değerli Başkanıma ve çalışma ekibime bizleri sahalarda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.Ünal Başkanımız belediyeyi devralırken AK Parti’li başkanımızdan almıştı. O dönemlerde bizlerde sizlerin olduğu taraftaydık. Sahalarda bizler de zamanında çok çalıştık. Siyaset böyle bir şey. Gençlerimiz bugün o saftalar beliki 5 yıl sonra burada olacaklar. Hedef varken hizmeti unutmamalıyız. Kandıra’ya topyekün olarak diğer bileşenleri ile bakmak zorundayız. Hep beraber yönetmeye talip olduk. Ünal başkanımızdan almış olduğumuz çıtayı daha üst seviyeye gücümüz yettiğince çıkaracağız. Buraya gelip bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz.” dedi.

Yapılan duaların ardından AK Partili bir belediye başkanından yine AK Partili bir belediye başkanına bayrak devir töreni yapıldı. Yapılan duaların ardından görev teslim töreni çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑