Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ünal Kızılagıl; “Kandıra ile ilgili çok güzel projelerimiz var”

Saadet Partisi Kandıra belediye başkan aday adayı Ünal Kızılagıl, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

20 Ocak 2024 Saat: 05:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.024 kez okunmuştur

Ünal Kızılagıl; “Kandıra ile ilgili çok güzel projelerimiz var”
Ünal Kızılagıl; “Kandıra ile ilgili çok güzel projelerimiz var”

Saadet Partisi Kandıra belediye başkan aday adayı Ünal Kızılagıl, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Kandıra'nın Sesi Gazetesini ziyaret ederek günümüzü kutladı.

Ziyarette gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Kandıra belediye başkan aday adayı Ünal Kızılagıl, “İlçemizin sesini kamuoyuna duyuran sizleri başarılı çalışmalarınızdan ötürü kutluyorum. 16 Ocak Basın Onur Günü kutlu olsun.” diyerek Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'a günün anısına çiçek takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Çay eşliğinde Cankurt ile sohbet eden Başkan aday adayı Ünal Kızılagıl, şu ifadelere yer verdi; "Aday adaylığı sürecimiz devam ediyor. İl yönetimi ve genel merkez kararını bekliyoruz. Yakın zaman diliminde aday kim olursa olsun, bizler adayımızın arkasında çalışmalarımızı yaparak Kandıra'da milli görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız. İttifak olur mu olmaz mı, şu an için bilme şansımız yok. Bunun ilçe olarak karar vermemiz doğru olmayabilir. İl ve genel merkez karar verirse, olası ittifak partileriyle her zaman görüştüğümüz arkadaşlarımızla birlikte veya ayrı en iyi çalışmayı sağlayarak en iyi sonucu alacağız. Kandıra ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Tarımdan turizme, burası bir cazibe merkezi haline gelecek. Hep beraber bunu yaşayacağız.” dedi.
Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt, Saadet Partisi Kandıra belediye başkan aday adayı Ünal Kızılagıl’na teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑