Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ünal Kızılağıl, Gençler bizim geleceğimiz

Saadet Partisi'nin Kandıra'daki seçim çalışmalarında Saadet'in gençleri gündüz Kandıra merkezde, akşam köylerde araçlarla dolaşarak başkan adayı Ünal Kızılağıl’a tam destek veriyorlar.

29 Mart 2024 Saat: 10:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 462 kez okunmuştur

Ünal Kızılağıl, Gençler bizim geleceğimiz
Ünal Kızılağıl, Gençler bizim geleceğimiz

Saadet Partisi Kandıra İlçe Gençlik Kolları, Çarşamba Pazarı Alanı’nda yürüttüğü seçim faaliyetleri için bir çadır kurdu. Saadet partisi Kandıra belediye başkan adayı Ünal Kızılağıl’ın tanıtım materyalleri ile giydirilen çadır gündüz Kandıra merkezde aday tanıtım faaliyetlerine katkıda bulunuyor. Gençler, akşam köylerde araçlarla dolaşarak başkan adayına tam destek veriyorlar. 

Partili gençler adaylarını bir an olsun yalnız bırakmıyor. Kandıra belediye başkan adayı Ünal Kızılağıl,“Saadet'in gençleri çalışıyor. Son güne kadar çalışmalarına devam ediyor. Bu süreçte gençlik kolları başkanı ve yönetimine çok teşekkür ederim. Canla, başla, yılmadan, yorulmadan çalışmalara devam ediyorlar.” dedi.

Saadet partisi Kandıra belediye başkan adayı Ünal Kızılağıl sözlerine şu şekilde devam etti,“Halkın her kesimiyle bir araya geliyoruz. Ellerini sıkıyor, yüreklerine dokunuyor, Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun selamlarını iletiyoruz. Partimizi, gelecek vizyonumuzu anlatıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu ve çözüm önerileri göstermeye çalışıyoruz. Samimi yaklaşımımızla vatandaşımızın da taktirini kazanıyoruz. Onlarla buluşup dertlerini dinliyor, sorunlarına çözümler sunuyor onları dinliyoruz. İnsanlar sürekli siyasilerin konuşmasından usanmış. Konuştuklarının dinlenilmesini istiyorlar. Bizde Saadet Sahada çalışmasıyla bunu gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑