Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Ülkü Ocakları’nda Abdulkadir Özdemir dönemi

Yunus Emre Kurt’un MHP Kocaeli İl Başkanı olarak atanmasının ardından Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı kim olacak merak konusuydu. Başkan Kurt sonrası Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir oldu.

7 Kasım 2021 Saat: 14:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.495 kez okunmuştur

Ülkü Ocakları’nda Abdulkadir Özdemir dönemi
Ülkü Ocakları’nda Abdulkadir Özdemir dönemi

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulunurken MHP önceki dönem İl Başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınması sonrası parti genel merkezi tarafından MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Yunus Emre Kurt sonrası Kocaeli Ülkü Ocakları’nda yeni başkan belli oldu. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit’in katılımıyla Kocaeli’de yeni Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir olarak açıklandı, yeni görevi öncesi Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı olarak göre yapan Abdulkadir Özdemir, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret etti.

MEMNUNİYET DUYDUK
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Kocaeli’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde yapılan karşılamadan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtirken “Kocaeli Başkanlığı atamasından sonra eski Ocak Başkanımız Yunus Emre Kurt, bizi partimizde temsil ederek Milliyetçi Ülkücü Hareketin bayrağını dalgalandırmaya devam edecek. Ocağımız geldikten sonra ciddi anlamda genç bir nüfusun bizleri karşıladığını gördüm, bundan büyük bir memnuniyet duyduk. Artık aileler çocuklarını getirip ocağa teslim ederek devletine ve vatanına faydalı bir birey olsun istiyorlar. Ocaklarımızda çok kaliteli bir genç nüfus yetişmeye başladı. İnanıyorum ki Kocaeli’de bayrağımızı devralan Abdülkadir Özdemir arkadaşımızı Kocaeli Ülkü Ocakları’nı daha iyi yerlere getirmek için çalışacaktır. En büyük temennimiz ailelerin çocuklarını rahatlıkla ocağa emanet etmelerini devam ettirebilmektir.” ifadelerini kullandı.

KURULUŞ FELSEFEMİZE BAĞLIYIZ
Konuşmasına devam eden Başkan Yiğit şu ifadeleri de kullandı; “Cumhur İttifakı’nın vermiş olduğu güç ile birlikte devletimize ve milletimize hizmet etmenin gurunu yaşıyoruz. Ülkü Ocakları her zamankinden daha güçlü ve kuvvetli. Bir yandan Türkistan davasına düşman olanların, Avrupa’nın, Amerika’nın, Rusya’nın ve Çin’in Ülkü Ocakları’nı hedef tahtasına koymasından da gurur duyuyoruz çünkü biz kuruluş felsefemize bağlıyız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinden giden Türk gençliğiyiz. Onlar bizi hedef tahtasına koyduklarına göre doğru yoldayız ve hedefimize ulaşmak için çalışacağız.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑