Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

UKOME yeni P ve T plakalar verecek

UKOME, odalardan gelen yeni P ve T plaka talebini değerlendirmeye aldı. KOÜ ve ilgili odalarla çalışma yapılacak, kent genelinde kaç plaka verileceği ortaya çıkacak.

8 Mart 2022 Saat: 08:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.249 kez okunmuştur

UKOME yeni P ve T plakalar verecek
UKOME yeni P ve T plakalar verecek

Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çok sayıda gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda kenti ilgilendiren 3 önemli madde yer aldı. Salim Dervişoğlu Caddesine 3 yeni sinyalizasyon yapılması, Cumhuriyet Parkı’ndan Acısu Parkı’na kadar olan bölümde yer alan açık hava parklanmanın kaldırılması ve yeni P ile T plaka için çalışma yapılması yer aldı.

TRAFİK RAHATLAYACAK
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu başkanlığında yapılan toplantıda Salim Dervişoğlu Caddesi’nde yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesi için üç ayrı noktada sinyalizasyon kurulmasına karar verildi. Cumhuriyet Parkı ve Acısu Parkı arasında yer alan ücretli açık hava parklanma kaldırıldı. Bölgedeki trafiğin rahatlatılması amacı ile alınan kararda esnafların talebi üzerine 20 dakikaya kadar park yapılmasına izin verilecek. 20 dakikayı geçen parklanmada ise cezai işlem yapılacak.

ÜNİVERSİTE VE ODALAR ÇALIŞMA YAPACAK
Kocaeli genelinde P ve T plaka verilmesi ile ilgili talebinde değerlendirildiği toplantıda ihtiyacın ne kadar olduğunun belirlenmesi amacı ile odalar ve Kocaeli Üniversitesi ile çalışma yapılması istendi ve talep komisyona gönderildi. Yapılacak çalışmayla kent genelinde mevcut 6 bin 25 P plakaya ilave kaç plaka verilebileceği, kaç yeni T plaka tahsisi yapılacağı ile ilgili ihtiyaç belirlenecek. Yapılan çalışmanın ardından ihtiyaç duyulan P ve T plaka sayıları üzerinden ihaleye çıkılacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑