Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Türkiye’de bir ilk: Muhtarhane açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk olan “Muhtarhane” projesinin açılışı yoğun bir katıllım ile bugün gerçekleştirildi

21 Ekim 2022 Saat: 08:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.016 kez okunmuştur

Muhtarlar Gününe yemekli kutlama
Türkiye’de bir ilk: Muhtarhane açıldı

Muhtarlar Günü nedeniyle Kocaeli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ortak kent genelindeki muhtarlara yemek düzenledi. Antikkapı’da gerçekleşen yemeğe Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, muhtar dernekleri başkanları ve muhtarlar katıldı.

HER ZAMAN DESTEK OLDU
Muhtarların en büyük hizmet ortağı olarak gören Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür eden Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı Tuncay Odlukaya, “Muhtarlıklarımızın her türlü ihtiyacında Büyükşehir Belediyesi yanımızda. 472 muhtara dizüstü bilgisayar ile buluşturup, bizi teknoloji ile buluşturdu ve artık dışarıda da hizmet veriyoruz. Bugün açılan Muhtarhane ile bize verilen hizmet en üst seviyeye çıkardı” dedi.

HER ŞEYİ BİR KENARA BIRAKACAĞIZ
Görevleri süreci içinde yaşamını yitiren tüm muhtarları anarak sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bu hayat fani. Öyle ya da böyle hepimiz ölümü tadacağız. Bizim 472 muhtarımız var. Ölüm geldiğinde her şey ortadan kalkıyor. Hangi siyasi görüşte olduğunuzun bir anlamı kalmıyor. Küçük hesapları bir kenara bırakıp, şehrimizin daha iyi yere getirmek için çalışacağız” dedi.

SORUNLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Kutsal devletten kutsal vatandaşa doğru bir yöne evirildiğini söyleyen Vali Seddar Yavuz, “Hesap soran bir devletten hesap veren bir devlete doğru dönüşüm oluyor. Bu dönüşüm elbette kolay olmuyor. Türkiye çok büyük engellerle karşılaştı. Em demokrasi hem de bilim ve sanayi alanında zorluklarla karşılaştı. Ama gelinen noktada çok önemli bir yere geldi. Sizlerin yaşadığı tüm sorunları birlikte aşacağız.

HER HİZMETİ ÖRNEK ALINMALI
Muhtarlık kurumuna olan ilgi her geçen gün artıyor. Cumhurbaşkanlığımızın çalışmaları ve yereldeki çalışmaları nedeniyle muhtarlara bakış değişti. Yapılan hizmetlerin hayra dönüştürmesi samimi tutumlar gerekiyor. Sizlerin samimiyetle çalıştığınızı biliyorum. Kocaeli Büyükşehir Türkiye’de rol model olan bir kurum. Sosyal hizmetler alanında yapılan çalışmalar mutlaka örnek alınmalı. Elini bırakacağımız bir tek insanımız olmaması gerekiyor. Bizler bunun için çalışıyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑