Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Türk Diyanet Vakıf- Sen Seçime Giren Adaylara Seslendi

Türk Diyanet Vakıf Sen İl Başkan Yardımcısı ve Kandıra İlçe Temsilcisi Güngör Özcan,” Her mahalli idareler seçimleri sonrasında en büyük sıkıntıyı yaşayanların başında geliyoruz.” dedi.

30 Mart 2019 Saat: 11:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.586 kez okunmuştur

Türk Diyanet Vakıf- Sen Seçime Giren Adaylara Seslendi
Türk Diyanet Vakıf- Sen Seçime Giren Adaylara Seslendi

Türk Diyanet Vakıf Sen İl Başkan Yardımcısı ve Kandıra İlçe Temsilcisi Güngör Özcan,” Her mahalli idareler seçimleri sonrasında en büyük sıkıntıyı yaşayanların başında geliyoruz.” dedi. Güngör Özcan yaptığı açıklamada: “Yapılacak olan 31 Mart mahalli idareler seçimi öncelikle görev yaptığımız mahallemize, ilçemize,  ilimize, ülkemize ve Tüm İslam alemine hayırlar getirsin. Bizler Diyanet camiası olarak her mahalli idareler seçimleri sonrasında en büyük sıkıntı yaşayan camiaların başında geliyoruz. Seçimi kazanan da kazanamayan muhtar adaylarının ilk hedefi maalesef biz imamlar oluyoruz. Muhtar adayı olan arkadaşlar seçimi 45 oy farkla kaybetmiş suçu imam arkadaşa veriyor. Kazanan 1 oyla kazanıyor yine imam arkadaşlar suçlanıyor.

Şu iyi bilinmeli ki biz diyanet camiasının bireyleri hiç bir adayın tarafında etrafında önünde arkasında olamaz.  Diyanet mensubu arkadaş hiç bir siyasi partinin üyesi yandaşı olamaz. Bizler bütün partililerin görevlisiyiz. Zira bizlerin arkasında bütün siyasi görüşten cemaat var. Bizler siyaset, cemaat, parti her türlü oluşumun üzerindeyiz. Bizler sadece islamın propagandasını yaparız. Bizler vatanının milletini dinini sevenlerle beraber oluruz. Bizler Türk Diyanet Vakıf Sen olarak geçmişte yaşanan bu tür olumsuzlukların seçime giren adaylarımızın camiamız, göz bebeği olan  görevlilerimize bu tür sıkıntıları yaşatmamaları en büyük dileğimizdir. Tekraren yapılacak olan seçimler yüce Türk milletine hayır getirsin.” İfadelerine yer verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑