Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Türk Diyanet Vakıf Sen’in yeni yönetimi oluştu

Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanlığı’na Kandıra Şerefsungur Mahallesi Cami İmamı Güngör Özcan atanmıştı. Özcan 7 kişiden oluşan yeni yönetimini açıkladı.

31 Mayıs 2022 Saat: 08:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 856 kez okunmuştur

Türk Diyanet Vakıf Sen’in yeni yönetimi oluştu
Türk Diyanet Vakıf Sen’in yeni yönetimi oluştu

İzmit Eren cami İmamı Mehmet Ali Karadaşlı, geçtiğimiz aylarda Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanlığından ve sendika üyeliğinden ayrılmıştı. Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Merkez Yönetimi, ayrılan Karadaşlı’nın yerine Kandıra Şerefsungur Mahallesi Camii İmamı Güngör Özcan’ı atamıştı ancak yönetim kurulu henüz tamamlanmamıştı. Özcan, 7 kişiden oluşan yönetim kurulunu tamamladı. Yönetim Kurulu Üyeliklerine Güngör Özcan (Başkan), Hakan Aytekin, Muhsin Maras, Kudret yıldırım, Aziz Şahin, Ali Dinçer, Halil İbrahim Veziroğlu atandı. Başkan Özcan, Yönetim Kurulu’nun oluşmasından sonra şube olağanüstü kongre tarihinin belirlenmesi için çalışmalara başladıklarını söyledi.

“İLÇELERDE TEŞKİLATLANDIK”
Gazetemizi ziyaret ederek sendikal çalışmaları hakkında bilgi veren şube başkanı Güngör Özcan, şunları söyledi, “Daha önce sendikamızda görev yapmış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emek vermişlerdir. Ancak yaşanan son gelişmelerden dolayı başka sendikayı tercih etmişlerdir. Tercihlerine saygı duyuyorum. Arkadaşlarımızın ayrılmasından sonra ayrılan üyelerimiz oldu, ilçelerdeki temsilcilerimizin bazıları ayrıldı. Genel Merkez Yönetimi beni şube başkanı olarak atadıktan sonra çalışmalarımıza hızla başladık. Eksilen ilçelerimizdeki temsilciliklerimizi atadık.

“200 ÜYEMİZ AYRILDI”
Eski Şube Başkanı Mehmet Karcadaşlı arkadaşımızın ayrılmasıyla birlikte sendikamızda 200 üyemiz ayrıldı. Sendika olarak hızla toparlandık ve yeni üye kayıtlarımızı gerçekleştirdik. Başkanlığa atandığımın üzerinden geçer 3-4 aylık süreçte 101 yeni üye yaptık. Şuan sendikamıza kayıtlı 314 üyemiz bulunmaktadır. Olağanüstü kongre tarihimizi belirleyip kongremizi de yaptıktan sonra yeni üye kayıtlarımızı da artırmak için çalışmalarımız sürecektir.”

KOCAELİ’DE 1.223 CAMİ 2 BİN 800 PERSONEL VAR
Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Güngör Özcan, Kocaeli genelinde 1.223 adet cami bulunduğunu, camilerde ve camilere bağlı Kuran Kurslarında görev yapanlarla birlikte toplam 2 bin 800 personel bulunduğunu söyledi. Özcan ayrıca, imamların özlük haklarıyla ilgili olarak da genel merkez düzeyinde ciddi bir çalışma başlatıldığını, çalışmaların sonuçlanmasından sonra haklarımızla ilgili genel değerlendirmeyi de yakında yapacaklarını söyledi. Özcan, “3600 ek gösterge imamları da kapsıyor. Meclis komisyonuna gelen taslakta imamlarla ilgili ciddi bir sorun var. 3600 ek göstergede sadece 4 yıllık üniversite mezunu olanları kapsıyor. Diğer personelleri kapsamıyor. Biz, 3600 ek gösterge taslağının tüm personelleri kapsamasını istiyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑