Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Türk Diyanet Vakıf- Sen Genel Başkan Yardımcılarından Kocaeli’ne ziyaret

Türk Diyanet Vakfı- Sen Genel Başkan Yardımcıları Hilmi Şanlı, Hakan Paş ve Nadir Baylar Kocaeli’nde Körfez, Derince ve Kandıra Müftülüklerini ziyarette bulundu.

20 Ocak 2023 Saat: 12:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 437 kez okunmuştur

Türk Diyanet Vakıf- Sen Genel Başkan Yardımcılarından Kocaeli’ne ziyaret
Türk Diyanet Vakıf- Sen Genel Başkan Yardımcılarından Kocaeli’ne ziyaret

Türk Diyanet Vakfı- Sen Genel Başkan Yardımcıları Hilmi Şanlı, Hakan Paş ve Nadir Baylar Kocaeli’nde Körfez, Derince ve Kandıra Müftülüklerini ziyaret ederek Müftülüklerin aylık mutat toplantılarına katılarak sendikal faaliyetler hakkında bilgi vererek, çalışanların sorunlarını dinlediler. Daha sonra Türkiye Kamu- Sen İl Temsilcisi Sayın Yaşar Şanlı’yı ziyaret ederek burada basın değerlendirmeleri gerçekleştirdi.

“DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTÜ”
Basına bilgi veren Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı, “Türk Diyanet Vakıf-Sen’in kuruluş ilkesini, ülkenin milleti ve devleti ile bölünmez bütünlüğü olarak belirlemesi, bu kurumun dünya ve ülke gerçeklerini ve milletimizi yok etmek isteyenlerin oyunlarını, kurulduğu günlerde gördüğünün ifadesidir. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen yalnızca ücret sendikacılığı yapmayıp, aynı zamanda toplumun ve çalışanlarımızın bütün sıkıntılarıyla yakından ilgilenmektedir. Türk Diyanet Vakıf-Sen güçlü bir demokratik kitle örgütüdür.Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türkiye sevdalılarının bir araya geldiği “bizim ilkemiz önce ülkemiz” prensibini ön plana çıkaran, “çalışan, üreten, yol gösteren, hak eden ve hak ettiğini mutlaka alan” bir sendikacılık anlayışıyla hizmet vermektedir. Başlangıçtaki hedefleriniz, geleceğinizi belirler.

“HER EYLEM VE SÖYLEM SES GETİRDİ”
Büyük olmak, sonradan kazanılan bir özellik değildir. Kurulduğunuz ilk anda büyük ya da küçük olursunuz. İdealleriniz, düsturunuz, ilkeleriniz sizin büyük olduğunuzu tescil eder. Bu nedenle Türk Diyanet Vakıf- Sen, kurulduğu an itibarı ile büyük bir oluşumdur. Çünkü Türk Diyanet Vakıf- Sen, temellerini büyük Türk Milleti’nden alan, büyük idealleri, önemli ilkeleri olan bir Federasyondur. Sendikamızın Yaptığı her eylem ve söylem ses getirmektedir. Söylediği her şey toplumda merak ve ilgi konusu olmaktadır. İlgili ilgisiz herkesin gözü kulağı Bizim üzerimizdedir.

“ŞEFFAFLIK İLKESİ HAKİM”
Tüm engellere rağmen artık basında en çok haber olan sendika haline gelmiştir. Geçmişten ders alabilmek, günü yorumlayabilmek, geleceği görebilmek. İşte büyük olmak budur. Türkiye Konfederasyonumuz, geçen 30 yıl zarfında bunu başarabilmiş, büyük bir konfederasyondur. Siyaset yapma serbestisi bulunan ancak siyasi kuruluşlara paravan ve piyon olmayan, Sendikal hareketin odağında çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi olması gerektiğine inanan; dolayısı ile sendikal hareketi temel hedefinden saptıracak suiistimallere taviz vermeyen, her türlü faaliyetlerinin özellikle üyelerinin ve herkesin denetimine açık, gerçek anlamda şeffaflık ilkesinin hakim olduğu bir sendikacılık anlayışı geliştirmiştir” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑