Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Türk Diyanet Vakıf-Sen’den üye bazlı kongre

Kamu-Sen konfederasyonuna bağlı Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesinin 2.olağanüstü genel kurulu önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek

21 Ekim 2022 Saat: 08:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 787 kez okunmuştur

Türk Diyanet Vakıf-Sen’den üye bazlı kongre
Türk Diyanet Vakıf-Sen’den üye bazlı kongre

İzmit Sekapark Otel’de 26 Ekim 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilecek kongre saat 10’da başlayacak. Kongrede yönetim kurulu için 7’şer asil ve yedek, disiplin kurulu için 5’er asil ve yedek, denetleme kurulu için de yine 5’er asil ve yedek üye seçilecek.

ŞUBE BAŞKANLARIYLA BİRLİKTE
Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Güngör Özcan, şube başkan yardımcıları Engin Bel, Muhammet Er ve M.Murat Yetimoğlu ile birlikte En Kocaeli Gazetesini ziyaret etti. Özcan ve arkadaşları ziyarette olağanüstü genel kurul ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

GENEL BAŞKAN DA GELİYOR
Kongreye, Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’ın da katılacağını söyleyen şube başkanı Güngör Özcan, “Ocak ayında şube yönetiminin değişmesinden sonra olağanüstü kongre yapmamız gerekiyordu. Ay sonunda prosedürü tamamlayacak, yeni yönetim olarak çalışmaya başlayacağız” dedi.

ÜYE BAZLI KONGRE
Özcan, “Kongremizi üye bazlı yapacağız. İnşallah genel kurulumuza katılan tüm üyelerimiz oy kullanabilecekler. Biz de üyelerimize ilk günkü heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖNCE VATAN
Güngör Özcan konuşmasının devamında şunları söyledi: “Biz sendika olarak bazı ilkelere sahibiz. Bu ilkelerimizin başında da vatan gelir. Sonrasında teşkilatımız ve üyelerimiz gelir. Bu sebeple biz önceliği vatan olarak herkesle yol yürürüz. Kurumumuzla Diyanet personeli arasında köprü görevini ifa ediyoruz.

ÜÇ ÖNEMLİ BAŞLIK
Geçen süre zarfında arkadaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Memurların gündeminde olan 3600 ek gösterdi, EYT, sözleşmelilere kadro gibi taleplerimizi gerekli mercilere ilettik. Genel merkez bazlı özellikle bu üç başlıkta belirli bir aşamaya geldik.

ARA BULUCULUK GÖREVİ
Şube olarak da üye ve hasta ziyaretleri yaptık, mutlu ve acı günlerinde yanlarında olduk.
Özellikle Diyanet camiasında cami dernekleri ile cami görevlileri arasında yaşanan problemleri çözme noktasında sendika olarak elimizden geleni yapıyoruz. Yer yer ara buluculuk yapmaya çalışıyor, yer yer müftülük bazında temaslarda bulunuyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑