Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Türk Diyanet Vakıf Sen’de Özcan seçilmiş başkan

Türk Diyanet Vakıf Sen 2. Olağanüstü Kongresi İzmit Sekapark Otel’de gerçekleşti. Kongrede Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Güngör Özcan tek aday olarak seçime girerek seçilmiş başkan oldu

27 Ekim 2022 Saat: 10:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 592 kez okunmuştur

Türk Diyanet Vakıf Sen’de Özcan seçilmiş başkan
Türk Diyanet Vakıf Sen’de Özcan seçilmiş başkan

Türk Diyanet Vakıf Sen 2. Olağanüstü Kongresinde mevcut başkan Güngör Özcan tek aday olarak seçime girerken yönetim kurulu için 7’şer asil ve yedek, disiplin kurulu için 5’er asil ve yedek, denetleme kurulu için de yine 5’er asil ve yedek üye seçildi. Kongrede 314 üyenin oy kullandı.

Kongreye Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Güngör Özcan, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdulkadir Özdemir, Türkiye Kamu-Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı ve sendika üyeleri katıldı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Güngör Özcan kongrede yaptığı konuşmada, “Dünyanın milletimize ihtiyaç duyduğu bir dönemde tüm yaratılanların merkezinde olan insanın kalbine rehber olan Kur’an-ı Kerim’i öğretme ile görevli din görevlisi, kuran kursu öğretmenlerimize sendikamız adına teşekkür ederim. Yaşatmak için ölmeyi göze alan tek millet Türk Milletidir, yaşatmak için ölen başka bir millet yeryüzünde bulamazsınız. Kongre birlikteliğimiz, beraberliğimiz ve geleceğimiz için hayırlı olmasını dilerim. Kongremize hepiniz hoş geldiniz” ifadelerine yer verdi.

“GÜNGÖR HOCAMIZ MÜCADELE GÖSTERİYOR”
Kongrede konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Güngör hocamız göreve geldiğinden beri bir mücadele gösteriyor. Bir yanda Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasını sağlayanlar, PKK terörünü bitirmeyi göze alanlar var. Diğer tarafta ise 4-6 yaş kuran kursları kapatılsın diyenler, başörtüsüne bir metrelik bez parçası diyenler var. Ben bu vesileyle Cumhur İttifakına dua ve desteğinizi rica ediyor, kongreniz hayırlı olsun diyorum.” dedi.

“BU SENDİKALAR BİR HEVESLE KURULMADI”
Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kocaeli şubemizin 2. Olağanüstü genel kurulu Kocaeli’ye hayırlı olsun. Gerçekten zor bir süreç. 1 yıl oldu,2 Ekim 2021 yine bu salonda bir yol yürüyorduk. Biz sendikacılığa başlarken önce ülke dedik. Bu sevdayla bu sendikayı kurduk. Bu sendikalar birilerinin hevesi olsun diye kurulmuş bir sendika değildir.

“BİZİM NİYETİMİZ HAYIRDIR”
Biz dünü olan bir teşkilatınız, bugünü en iyi şekilde kavrayan bir teşkilatız ve biz yarınlar için varız. Önce ülkem diyerek yola çıktık. Biz birileri genel başkan, şube başkanı olsun diye değil mensup olduğumuz milletin huzurlu ve mutlu şekilde yaşaması ve her alanda bir numara olması için sendikacılık yapıyoruz. Bu sendikalara araç olarak ya da amaç olarak bakarsınız. Birileri amaç olarak bakabilir, bunu gördük ama siz burada olarak buna en güzel cevabı verdiniz. Biz araç olarak bakıyoruz ve hayra vesile olan hayrı yapan gibidir anlayışı ile sendikacılık yapıyoruz. Bizim niyetimiz hayırdır.”

GÜNGÖR ÖZCAN'IN YÖNETİM LİSTESİ
YÖNETİM KURULU: Güngör Özcan, Engin Bel, Muhsin Maraz, Hakan Aytekin, Muhammet Er, Kudret Yıldırım, Muhammed Murat Yetimoğlu

DENETLEME KURULU: Halil İbrahim Veziroğlu, Ahmet Kurt, Hasan Baştan, Orhan Yıldırım, Galip Yaşar

DİSİPLİN KURULU: Aysel Demirci, Yasemin Kuvvet, Bahar Çakal, Esra Kömleksiz, İlknur Şahin

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑