Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Turizmciler iftarda buluştu

Kandıra Turizm Derneği ve Kerpe Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Kandıralı turizmciler, ilçe idarecileri ile bir araya geldi.

21 Mayıs 2019 Saat: 14:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.614 kez okunmuştur

Turizmciler iftarda buluştu
Turizmciler iftarda buluştu

Kandıra Turizm Derneği ve Kerpe Muhtarlığı ile birlikte organize edilen iftar yemeği, Dernek Başkan Yardımcısı iş adamı Erkan İşler’e ait Kerpe Gökhan Otel’de gerçekleştirildi. İftar yemeğine Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Turizm Derneği Başkanı Murat Güneş, sahil kıyı muhtarları ve turizm işletmecilerinden oluşan yoğun bir katılım gerçekleşti.

TURİZMCİLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

İftar yemeğininardındaniçilençaylarla birlikte, açılış ve hoş geldiniz konuşmasını yapan ev sahibi turizmci Erkan İşler,yaklaşan sezon öncesi bölge turizmcilerinin yerel ve genel idareden beklentilerini dile getirdi. İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal ve Belediye Başkanı Adnan Turan da bu birliktelikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yeni sezonda yapılacakları işletmecilere soru cevap ve bilgilendirme konuşmalarıyla bilgi paylaşımında bulundular. Sezon başlamadan yapılacakların şimdiden masaya yatırılarak çözüm yolları üretilme çaba ve kararlılığı turizm işletmecilerini bir hayli memnun etti.

SIKINTILARINI İFADE ETTİLER

Konuşulan konular arasında günübirlikçi misafirler ve turist olarak konaklamaya gelen misafirlerin hizmet alacağı noktaların belirlenmesi ve doğru yönlendirilmesi,otopark,trafik sorunu,çöp toplanması konusu,bankamatik talebi,alternatif aile plajları oluşturma talebi,alternatif turizm alanlarıoluşturulması, başı bos köpek problemleri, belediye otobüslerinin ücretsiz yolcu taşımaması ve ücretli getirse bile dar plajlıbölgeleredeğil daha uygun genişplajları olan bölgeleretransfer edilmesi ve daha bir çok konu gündeme getirildi. Kaymakam Ünal ve Başkan Turan, gerekli notları alarak bu talepler doğrultusunda çalışmaların yapılacağınıifadeettiler. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği program toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑