Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Turizm Birliği’nde üye seçimi

Kocaeli Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliği seçimleri önceki gün Kandıra Belediye Meclisi’nde gerçekleşti

1 Mayıs 2019 Saat: 00:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.819 kez okunmuştur

Turizm Birliği’nde üye seçimi
Turizm Birliği’nde üye seçimi

Divan Başkanlığı’na en yaşlı ve deneyimli meclis üyesi İsmail Akalın başkanlığında meclis açıldı. Saygı Duruşu’nun ardından Akalın açılış konuşmasını yaptı. İlk iki yıl görev yapmak üzere üyeler arasından ve gizli oyla birlik başkanını, birinci ve ikinci başkan vekili ile iki asil ve iki yedek katip üyeliği seçimleri yapıldı. Birlik Encümen Üye seçimine kapalı oylamayla geçildi. 19 üyenin 19’u sandık başına giderek oyunu kullandı. Divan Başkanlığı’na Adnan Turan, Kâtip Üyeler ise İsmail Akalın ve İrfan Kurt seçildi. 1. Asil Mustafa Kurt, 2. Asil Zeynep Morgül seçilirken yedeklerde Ömer Bayraktar, Merve Korkmaz yer aldı.

 

TÜRKİYE’NİN GÖZBEBEĞİ
Üç Kocaeli Büyükşehir, üç Kandıra Belediye olmak üzere 6 Encümen üyesi seçiminde,  Büyükşehir Belediyesine İrfan Kurt, İsmail Akalın, İsmail Aysu seçilirken,  Kandıra Belediyesi Encümen Üyesi olarak Ömer Bayraktar, Mustafa Kurt ve Zeynep Morgül seçildi.
İhtisas Komisyonu; Plan Bütçe Komisyonuna açık oyla Sertan Kulaç, Selahattin Okan, Murat Tonguç, Nazmiye Ceylan ve Hayri Çelik seçildi. Yapılan oylamaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak yaptığı konuşmada, “Kocaeli, Türkiye’mizin gözbebeği. 

MAKAM, MEVKİ KALICI DEĞİL
Dağıyla, vadisi ile denizi ve sanayisi ile kendine has kültürel özellikleri ile ülkemizin nadir güzel beldelerinden bir tanesi. Bizler de bu bölgenin yöneticileri, idarecileri olarak seçildik. Süremiz bittiğinde de yüz akıyla elimizden geleni yaptık demenin mutluluğunu yaşarız umarım. Hiçbir zenginlik, güzellik, makam ve mevki kalıcı değil. Görevin hangi kademesinde olursak olalım layıkıyla bunu gerçekleştirelim en büyük temennimiz bu. Kandıra, Kocaeli’nin gözbebeği. Burada yaşamakta ayrı bir şans. Bu beldeyi de geliştirip güzelleştirmek inşallah bizlere nasip olur. Herkes bir nebze gayret ederse bizlerde elimizden geleni Büyükşehir ve Kandıra olarak ortaklaşa yapalım” dedi.

EN GÜÇLÜ DESTEK KANDIRA’DAN
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili’nin konuşmasının ardından konuşan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın seçim beyannamelerinde ve sözlü açıklarken her zaman söylediği gibi Kocaeli’yi ilk 5 marka şehir yapma sözü var. Bizlerde Kandıra olarak en güçlü desteği Kandıra’dan vereceğiz. Kandıra’nın tabiatı, turizmi, tarımı ile kısmi de olsa GIDA OSB ile beraber sanayisi ile Kandıra Kocaeli’ye marka olma özelliği katacak. Öncelikle Kocaeli’yi Türkiye’ye tanıtmak sonra ilçe bazlı herkesin kendine özgü özellikleri ile beraber inşallah bunu da Türkiye’ye tanıtmış olacağız. Burada da sizler bizlere destek verirseniz, fikir üretirseniz hep beraber bu yolu yürürüz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑