Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

TÜMSİAD’da yeni başkan Pehlevan

TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Abdülkadir Yılmaz, şube binasında gerçekleşen programda görevini Yunus Pehlevan’a devretti.

11 Şubat 2022 Saat: 01:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.137 kez okunmuştur

TÜMSİAD’da yeni başkan Pehlevan
TÜMSİAD’da yeni başkan Pehlevan

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesi’nde görev devir teslimi yapıldı. Mevcut başkan Abdülkadir Yılmaz’ın yerine başkan yardımcısı Yunus Pehlevan geldi. Şube binasındaki programda 4,5 yıldır başkanlık yapan, Kocaelispor ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olan Abdülkadir Yılmaz görevini Pehlevan’a devretti. Yılmaz’ın TÜMSİAD genel merkez yönetim kurulu üyeliği ise devam edecek.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Mevcut Başkan Abdülkadir Yılmaz, “Bizde başkanlıklar, koltuklar semboliktir. En iyi hizmeti yaparak emanete sahip çıktık. 4,5 yıllık süreçte yol yürüdüğüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Başkanlık görevini devralan Pehlivan ise, “Bizi başkanlık görevine layık gören tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Derneğimizi daha ileri taşımak için gayret göstereceğiz. Çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

YUNUS PEHLEVAN KİMDİR?
Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu. 2013 yılına kadar çeşitli firmalarda yöneticilik, üst düzey yöneticilik yaptı. 2013 yılından bu yana mutfak eşyaları ve züccaciye sektöründe üretim yapan Kartepe Köseköy’deki Moysan Makine Kimya ile Tekno Mekanik firmalarının sahibi. Evli ve 2 çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑