Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Tipioğlu ruhsatsız silah konusunu TBMM'ye taşıdı

Kocaeli Milletvekili Tipioğlu, TBMM’de yaptığı konuşmada son yıllarda ruhsatsız silahların işlenen suçlarda yüzde 98.5’ini oluşturduğunu söyleyerek, ruhsatsız silahlara yönelik yaptırımların meclis gündemine getirilecek çalışma ile artırılacağını...

14 Şubat 2024 Saat: 14:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 617 kez okunmuştur

Tipioğlu ruhsatsız silah konusunu TBMMye taşıdı
Tipioğlu ruhsatsız silah konusunu TBMM'ye taşıdı

Kocaeli eski Emniyet Müdürü ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, 13 Şubat 2024 Salı günü TBMM’nin oturumunda AK Parti grubu adına söz aldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Sözlerine Çağlayan Adliyesi’ne yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşımıza rahmet dileyerek başlayan ve saldırıyı önleyen kahraman Türk Polisi’ne tebriklerini ileterek başlayan Tipioğlu, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz kesintisiz sürecektir.” dedi.

YÜZDE 98.5’İ RUHSATSIZ SİLAHLAR
AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışması sırasında meydana gelen olayda yaralananlara şifalar dileyen ve Zeydan Karalar’ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük ve taksici Onur Erge’ye rahmet dileyen Tipioğlu, “ Türkiye’de ateşli silahlarla işlenen suçlarda ruhsatsız silahlar yüzde 98.5’ini oluşturmaktadır. Yüzde 1,5’u ruhsatlı silahlarla işlenmektedir. Bu kapsamda ruhsatsız silahlarla mücadelede etkinliğin artırılması için 6136 kanun ve ilgili maddelerle ilgili ceza artışına gidilecek çalışmalar yapılmaktadır. Ümit ediyorum ki en kısa sürede TBMM’ye gelecek ve oy birliği ile kabul edilecektir.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑