Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Tetik!ten, Korkmaz Gayrimenkule ziyaret

Global World Gayrimenkul Paz. A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Tetik ve Genel Müdürü Nuray Odabaş, Kandıra’daki Global World Korkmaz Gayrimenkulü ziyaret etti.

8 Haziran 2022 Saat: 11:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.458 kez okunmuştur

Tetik!ten, Korkmaz Gayrimenkule ziyaret
Tetik!ten, Korkmaz Gayrimenkule ziyaret

Kandıra’da uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe hizmet veren gayrimenkul ve arsa alım satım alanında uzmanlaşan Korkmaz Gayrimenkul ile geçtiğimiz günlerde yüzde yüz yerli sermayeli uluslararası gayrimenkul franchise şirketi Global World Gayrimenkul Pazarlama A. Ş. ile Şubat ayında franchise sözleşmesi imzalanmıştı. Global World Gayrimenkul Paz. A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Tetik ve Genel Müdürü Nuray Odabaş, beraberindeki ekip ile GW Korkmaz Gayrimenkulü ziyaret etti. Birlikte bölgeyi gezerek Yasin Korkmaz’dan bölge ile ilgili bilgiler alarak sektördeki gelişmeler hakkında görüş alışverişi yapıldı ve sektör ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.
KORKMAZ GAYRİMENKUL TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK
Tamamı yerli sermayeli olan Global World Pazarlama Gayrimenkul A. Ş. kısa sürede istikrarlı bir büyüme ile yurtiçinde birçok franchise ofisi ile hizmet verirken, yurtdışında da Almanya, Avusturya ve Cezayir temsilcilikleri ile global pazarda da güçlü adımlarla ilerliyor. Kandıra’da ise yılların gayrimenkul ve arsa konusunda uzman olan Global World Korkmaz Gayrimenkul franchise ofisi tarafından yürütülecek.
PROFESYONEL VE GÜVENİLİR HİZMET
Cumhuriyet Caddesi üzerindeki ofisinde yenilenen yüzü ile hizmet vermeye başlayan Global World Korkmaz Gayrimenkul Broker’ı Yasin Korkmaz, Kandıra’da globalde bir marka olan tek profesyonel ve kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren ofis olduklarını belirterek, Global World güvencesi ile Kandıra’da yatırımcılara profesyonel ve güvenilir bir şekilde hizmet verdiklerini ifade etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑