Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

TBMM eski başkanı İsmail Kahraman; “Size sahip çıkacak Kandıra’nın vekili yok mu?”

Kandıra’ya kurulacak çöp tesisiyle ilgili Ak Parti milletvekillerinden ses seda çıkmazken TBMM eski başkanı İsmail Kahraman, çöp tesisiyle ilgili; “Size sahip çıkacak Kandıra’nın vekili yok mu?” sorusu ile resmen kral çıplak dedi.

6 Şubat 2020 Saat: 23:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.372 kez okunmuştur

TBMM eski başkanı İsmail Kahraman; “Size sahip çıkacak Kandıra’nın vekili yok mu?”
TBMM eski başkanı İsmail Kahraman; “Size sahip çıkacak Kandıra’nın vekili yok mu?”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Tahir Büyükakın’ın yeterli izinler alınmadan “Kandıra’ya çöp tesisi kurulacak” açıklaması Kandıra’yı karıştırdı. Binler eylem yaptı sonra belediye binasını bastı. Günlerdir Ak Parti’den peş peşe istifalar geliyor.

ÇÖP İÇİN ANKARA’YA GİTTİLER
Çöp tesisi konusunda baştan beri yanlış yer olduğunu teknik olarak anlatmaya çalışan Ak Parti Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve öğretim görevlileri günlerdir sıkıntılarını dile getirmeye çalıştı. Tesisin kurulacağı bölge sakinleri Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ardında soluğu Ankara’da aldı.

İSMAİL KAHRAMAN İLE GÖRÜŞTÜLER
Tarım ve hayvancılık konusunda Kocaeli’nin geleceği olan Kandıra’ya kurulacak çöp tesisininm yerinin yanlış olduğunu anlatan Yalova Üniversitesi Öğrt Gör.Emin Sezer,SakaryaÜniversitesi Öğrt.Gör.Adem Arı, Sarışeyh Muhtarı Tuncay İnce, Pirceler Muhtarı Erol SERT’ile birlikte TBMM Eski Başkanı olan İsmail Kahraman’ın ziyaret etti.

BİZİ KARŞILAMASI MUHTEŞİMDİ
Ankara’da yapılan temaslar sonrası sosyal medya hesabından İsmail Kahraman ziyaretiyle ilgili detaylar paylaşan Sakarya Üniversitesi Öğrt.Gör.Adem Arı, “İsmail Bey’in bizi karşılaması muhteşemdi. Kapıda her birimizin elini iki elleriyle tuttu, elimizi bırakmadan gayet samimi biçimde hatırımızı sorup kısaca ferdi sohbetin ardından odasına aldı” dedi.

SİZE SAHİP ÇIKACAK KANDIRA’NIN VEKİLİ YOK MU?
“Çöp tesisi sürecini anlattık. Günün sözü; “Size sahip çıkacak Kandıra’nın vekili yok mu?” oldu. Bizde hayır yok başkanım cevabını verdiğimizde “Nasıl olur biz bu konulara dikkat ederiz” dedi. Bu konudaki süreci ve sıkıntılarımızı da dile getirdiğimizde; “Partinin adını niye ADALET koyduk” dedi. Kendisinden konu ile ilgileneceği sözünü alarak ziyaretimizi sonlandırdık”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑