Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Tarhan, 'Kandıra'nın doğasına göz diktiler’

Kandıra Babaköy'de açılması planlanan taş ocağı için yaklaşık 5 bin ağacın kesileceği iddiasına tepki gösteren CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, "Rant için doğayı katleden ellerinizi Kocaeli'den çekin" dedi

28 Mayıs 2019 Saat: 11:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.023 kez okunmuştur

Tarhan, 'Kandıra'nın doğasına göz diktiler’
Tarhan, 'Kandıra'nın doğasına göz diktiler’

Kuzey Marmara Otoyolu'na gerekli malzemeyi sağlamak amacıyla Kandıra Babaköy'de açılması planlanan taş ocağı için yaklaşık 5 bin ağacın kesileceği iddiasına tepki gösteren CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, "Rant için doğayı katleden ellerinizi Kocaeli'den çekin" dedi

Kandıra Babaköy’de taş ocağı açılması planlanan yaklaşık 13 hektarlık alanda yaklaşık 5 bin ağaç kesileceğinin ortaya çıkması üzerine Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan sert eleştiride bulundu. Tarhan, "İktidarın tek derdi, yol köprü ve hafriyat işleri yaparak yandaşı zengin etmekten başka bir şey değil. Burada bir coğrafyayı katledeceksiniz. Ne için Kuzey Marmara yoluna gerekli malzemeyi sağlamak için. Çevrecinin daniskasıyım diyenlerin vicdanı sızlamıyor mu?" dedi. 

ÖNCE SANAYİ ŞİMDİ DE DOĞAYI BİTİRDİLER
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Ekonomisini ve sanayisini çökerttikleri Kocaeli'nin ne yazık ki doğasına da göz diktiler. Tabiatı, ormanı, hayvanları, ekolojik sistemi hiçe sayarak hem Kocaeli'nin hem çevre illerin habitatını tehlikeye sokacak projeleri uygulamaya sokmak istiyor. Rant için doğayı katleden ellerinizi Kocaeli'den çekin" dedi. 
DOĞANIN KATLEDİLMESİNE GÖZ YUMUYOR
Tarhan son olarak, "Kocaeli'nin doğasını yakından ilgilendiren ve büyük zararlara yol açacak projelerin hepsini ilgili Bakanlıklara ayrı ayrı sorarak, baskı unsuru ve kamuoyu bilinci uyandırmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki Bakanlık durumun ehemmiyetinin farkında değil. Tüm uyarılarımıza rağmen doğanın katledilmesine izin veriyorlar. Hiçbir proje, bir kuşun yuvasından daha değerli değildir. Umarım yetkililer bu durumun farkına varacaktır" ifadelerine yer verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑