Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Talus: Tüm adaylarımız, bu dava uğruna aday oldular!

Temayülde açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Biz dün de ifade etmiştik tüm aday adaylarımız bir olacak ve bu dava uğruna bu şekilde aday oldular. Allah yollarını açık eylesin.” dedi.

27 Kasım 2023 Saat: 02:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 647 kez okunmuştur

Talus: Tüm adaylarımız, bu dava uğruna aday oldular!
Talus: Tüm adaylarımız, bu dava uğruna aday oldular!

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nın yerel seçimler önce düzenlediği temayül Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Temayülde yüksek bir katılım beklediklerini söyleyen İl Başkanı Şahin Talus, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

‘KATILIMI YÜKSEK BEKLİYORUZ’
Seçim öncesi temayülün önemini vurgulayan Talus konuşmasında, “Milletvekili temayül katılımı yüksek olmuştu yine yüksek bekliyoruz. Kocaeli teşkiltaları kurulduğu günden beri birlik beraberlik içerisinde bu temayülde de siz de görüyorsunuz. Arkadaşlarımız hem ilçe bazında hem büyükşehir bazında oylarını kullanıyorlar Kocaeli'miz için hayırlı olmasını diliyorum. Sonuçta biz dün de ifade etmiştik tüm aday adaylarımız bir olacak ve bu dava uğruna bu şekilde aday oldular. Allah yollarını açık eylesin.” şeklinde konuştu.

‘KENDİMDEN ÖRNEK VERDİM’
Aday adaylarına kendi siyasi geçmişini örnek gösteren Talus, “Ben onlara kendimden örnek verdim. Aday adayı olarak gerçekten akşam aday olan kardeşimizi ilk ben aradım sabahta ilçe başkanımıza gittim. Bana ne görev veriliyorsa hazırım dedim. Bu dava büyük bir dava biz birlik beraberlik içerisinde olacağız. Bizim belediye başkanlarımızın yaptığı güzel işler var siz ne yapacaksanız onlara da bir bakın. Özellikle aday adayları hakkında farklı bir tablo oluşturmadan bu süreci yöneteceğiz.” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑