Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Talus, Fatih Camii'nde ki saldırıyı lanetledi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İstanbul Fatih Cami imamı ve bir cemaate bıçaklı saldırıyı kınayarak, “Milletimizi bölmeye, milli ve manevi değerler üzerinden kutuplaştırmaya çalışanları lanetliyorum” dedi.

9 Ocak 2024 Saat: 18:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 333 kez okunmuştur

Talus, Fatih Camiinde ki saldırıyı lanetledi
Talus, Fatih Camii'nde ki saldırıyı lanetledi

İstanbul Fatih ilçesinde bulunan Fatih Camisi İmamı Kurra Hafız Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem, namazdan sonrası bıçaklı saldırıya uğradı. Pazartesi akşamı meydana gelen saldırıyı gerçekleştiren şüpheli Ö.S., özel güvenlik görevlileri tarafından kısa sürede yakalandı. Namazın ardından imam odasına giren ve Usta ile konuşmak istediğini belirten zanlı, imam Galip Usta ile araya girmeye çalışan cami cemaatinden Bilal Erdem'i bıçakla yaraladığı iddia edildi. Saldırı büyük tepki topladı. Farklı çevrelerden saldırıyı gerçekleştiren ve bu saldırıya zemin hazırlayanlarla ilgili tepkiler geldi.

ÜZÜLEREK ÖĞRENDİK
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus da olayla ilgili tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi. Talus şöyle dedi: “İstanbul Fatih Camii İmamı Galip Usta’ya ve cami cemaatinden Bilal Erdem’e yönelik menfur saldırıyı üzülerek öğredik.Milletimizi bölmeye, milli ve manevi değerler üzerinden kutuplaştırmaya çalışarak bu saldırılara zemin hazırlayanları şiddetle kınıyor, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑