Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

"Taksiciler durak istiyor"

Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, ilçe merkezinde durak kulübesi olmayan taksicilerin kış soğuğunda dışarıda kaldıklarını ve zor durumda olduklarını söyledi.

30 Aralık 2020 Saat: 01:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.601 kez okunmuştur

"Taksiciler durak istiyor"
"Taksiciler durak istiyor"

Saadet Partisi Kandıra İlçe Teşkilatı, parti binasında gerçekleşen Aralık ayı değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Hasan Antika ve Av. Fatih Polat’ın katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan ve yönetimi, yıllık çalışmalarını görüşerek, gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu.

KENT MEYDANI İÇİN ÖRNEK PROJE SUNACAKLAR

Toplantıda ilçe merkezindeki esnafın yaşadığı sıkıntılar masaya yatırılırken, kent meydanı için bazı çözüm önerileri gündeme getirildi. İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, esnafın ihtiyaç ve taleplerine göre kent meydanı projesi hazırladıklarını ve proje görselini tamamladıklarında Kandıra Belediyesi’ne sunacaklarını ifade etti.

KIŞ SOĞUĞUNDA DIŞARIDA KALIYORLAR

Öte yandan Çarşı Caddesi üzerinde hizmet veren taksicilerin durak kulübesi olmadığından kış şartlarında zor durumda kaldıklarını belirten Başkan Arslan, “İlçe merkezindeki yer sıkıntısı nedeniyle yıllardır kış soğuklarında dışarıda kalan taksicilerimiz için acil çözüm bulunması gerekiyor. Buradaki taksicilerimiz zor durumda. Belediye çay bahçesinin köşesine bir tane kulübe konulabilir. Belediye yetkilileri bu duruma kalıcı çözüm bulmalı” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑