Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Sümeyye Erdoğan, Marmara Kadınlar Birliği’ni ziyaret etti

KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan dün tüm gününü kentimize ayırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ı katıldığı etkinliklerde Vali Seddar Yavuz ve Başkan Büyükakın başta olmak üzere devlet erkanı karşıladı

15 Ekim 2021 Saat: 13:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.294 kez okunmuştur

Sümeyye Erdoğan, Marmara Kadınlar Birliği’ni ziyaret etti
Sümeyye Erdoğan, Marmara Kadınlar Birliği’ni ziyaret etti

Türkiye’nin en büyük kadın kooperatifleri birliği olarak 2020 yılı Ağustos ayında Nuket Özcan başkanlığında kurulan Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği önceki gün çok önemli bir misafir ağırladı. KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar gıda, giyim, ev tekstili, turizm, reklam, sosyal medya, organizasyon, tıbbi ve aromatik bitkiler alanlarında faaliyet gösteren kooperatifleri barındıran Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve birliğe üye kadın kooperatif başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Kandıra’dan Kadamürsel’e, Kartepe’den Gebze’ye pek çok ürünün kadın girişimciler tarafından üretildiği birlik çatısı altındaki kooperatifler hakkında detaylı bilgi alan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İzmit Tarih Koridoru’nu da gezerek bölgedeki kooperatif ofislerini görme imkanı buldu.

Özcan, Kocaeli’de başlattıkları çalışmaların kısa sürede Türkiye geneline yayıldığını, il dışından da Birliğe katılmak isteyen kooperatifler bulunduğunu belirterek, “Burada kadınlarımızın üretime katılmasını, hem aile bütçesine hem de ekonomiye katkı sunmasını sağlıyoruz” dedi.

Özcan, kadın kooperatiflerinde birliğe bağlı bulunmanın sürdürülebilir olması, vergi muafiyetlerinin ve genel kurul ayrıcalıklarının önemini vurguladı. Sümeyye Erdoğan Bayraktar da kooperatiflerin farklı alanlarda faaliyet gösteriyor olması ve çalışmalarından dolayı Birliği kutladı. Böyle bir oluşumun sağlanmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Ziyarette Erdoğan’a KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan da eşlik etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑