Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Spor Kulüplerine Eşit Destek

Kandıra Belediye Meclisi’nin Haziran ayı oturumu Adnan Turan başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Turan, ilçede faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine eşit destek sağlayacaklarını ifade etti.

12 Haziran 2019 Saat: 00:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.585 kez okunmuştur

Spor Kulüplerine Eşit Destek
Spor Kulüplerine Eşit Destek

3 maddelik gündemin görüşülüp karara bağlandığı meclis toplantısında Kandıra sahilleri için “Temiz Düşün” projesi kapsamında Belediye Başkanı Adnan Turan’a gerekli yetki verilmesi görüşüldü. Başkan Turan, sahillerin temizlenmesi için sezonluk personele ihtiyaç duyacaklarını, İŞKUR’dan talep edilen personelin onaylanmaması durumunda Kıyı Kenar Bandı Turizm Gelişim Bölgesi Birliği’ne bağlı şirket üzerinden sezonluk işçi talep edeceklerini belirtti. Belediye meclisi oy birliğiyle Başkan Turan’a yetki verdi. 

Bir diğer gündem maddesinde ise Kandıra Belediyesi Personel A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanlığı için Başkan Adnan Turan’a meclisin yetki vermesi görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından meclise sunulan ek gündem maddesinde ise Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Kulübü’ne ödenmesi gereken 13 bin liranın belediyenin tasarruf tedbirleri kapsamında ödemesinin 5 bin lira olarak yapılması görüşüldü. Başkan Turan, ilçede faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine eşit destek sağlayacaklarını ifade etti. İlgili madde oy birliğiyle kabul edildi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑