Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Röportaj

SP’li Arslan: Seçimleri kaybetmedik sadece kazanamadık

2014 yerel seçimlerde Kandır

23 Nisan 2014 Saat: 15:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.943 kez okunmuştur

SP’li Arslan: Seçimleri kaybetmedik sadece kazanamadık
SP’li Arslan: Seçimleri kaybetmedik sadece kazanamadık

Saadet Partisi’nin Kandıra’da iki yıl boyunca ilçe başkanlığını yapan ve 2014 yerel seçimler için kollarını sıvayarak belediye başkan adayı olan Ramazan Arslan, seçimlerin ardından ilk kez gazetemize konuştu. Aldıkları %4.1 oy oranıyla Saadet Partisi’nin oylarını hissedilir derecede yükselten Arslan, sonuçlardan oldukça memnun olduğunu açıkladı. 2014 yerel seçimlerdeki amaçlarının seçimi kazanmak değil partilerinin Kandıra’da var olduğunu göstermek olduğunu söyleyen Arslan, seçmenin güvenini ve sevgisini kazanarak amaçlarına ulaştıklarını ifade etti.


OYLARIMIZİ YÜKSELTMEK İÇİN YARIŞTIK

Seçim sürecinde milli görüş terbiyesinin dışına çıkmadıklarını ve temiz siyaset yaptıklarını vurgulayan Arslan, “Demokrat Parti, Ak Parti küskünleri ve CHP küskünleri MHP’nin çatısı altında Ak Parti’yi yıkmak adına toplandı. Bize de böyle bir teklif geldi fakat biz bu oluşum içinde yer almadık. Biz kendi partimizin oylarını yükseltebilmek için yarıştık. Mücadelemizi yaptık ve Kandıra’daki oy oranımızı yükselttik” dedi. CEMAATİN DESTEĞİNİ REDDETTİK Cemaatin desteğini kabul etmediklerini söyleyen Arslan, “Saadet Partisi’nden ayrılarak Ak Parti’ye giden kişilerden bize oy gelmedi. Onlar MHP kazanacak diye korktuklarından Ak Parti’de kalmayı tercih etti. Cemaatle AKP arasında kavga başladı. AKP’den ümidini kesen cemaat bu sefer bari Saadet Partisi’ne yardım etmiş olalım dediler. AKP’ye ders verelim havasına girdiler. Biz Saadet Partililer olarak başkasına kızıp bize oy vermek isteyen cemaatin desteği kabul etmedik” diye konuştu.


MİLLETİN GÜVENİNİ KAZANDIK

Aldıkları 1.263 oyun çok temiz ve bereketli olduğunu söyleyen Arslan, “Milli takım adı altında MHP çatısı altında toplanan, DP, AKP ve CHP küskünleri, kendi aralarında savundukları davalarını bir kenara iterek amaçlarının sadece AKP gitsin de kim gelirse gelsin mantığıyla hareket ettiler. Böyle bir birlikteliği de istemedik. Biz çıktık aslanlar gibi mücadelemizi yaptık. Bize güvenenlerin desteğini aldık. Bize bu zamana kadar Saadet Partisi’ne hiç oy vermemiş kişiler oy verdi. Bu konuda çok memnunuz. Biz seçimi kaybetmedik, milletin güvenini ve sevgisini kazandık. Bundan sonraki seçimlerde halkın bize gösterdiği bu güven ve sevgi sayesinde daha güçlü olacağız” ifadelerini kullandı. MİLLİ GÖRÜŞ KALESİNİ KORUYACAĞIZ Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Hakan Erol ise milli görüşün kalesini korumaya devam edeceklerini belirterek, “Kandıra merkez ve köylerinin Saadet Partisi’ne olan ilgi ve teveccühlerinden dolayı çok anlamlı bir seçim süreci geçirdik. Son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle halkımızın Ak Parti’ye destek vermesi bizi gölgede bıraktı. Yine de gönülleri bizimle olan çok sayıda seçmenimiz ile birlikte Saadet Partisi’nin kalesini ilerleyen dönemlerde büyüteceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑