Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Sosyal Medya ile Paket Servis

Kandıra Çarşı Lokantası telefon ve sosyal medya üzerinden müşterilerinden sipariş alarak paket servis ve gel-al hizmeti veriyor.

3 Aralık 2020 Saat: 20:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.003 kez okunmuştur

Sosyal Medya ile Paket Servis
Sosyal Medya ile Paket Servis

İçişleri Bakanlığının, Korona Virüs kapsamında yayınladığı ek genelgeyle birlikte tüm lokanta, restoranlar ile pastane ve benzeri iş yerlerinin sadece "paket servis" ve "gel-al" hizmetine başladı. İlçemizde hizmet veren bazı restoran, lokanta ve pastaneler müşterilerine hizmet vermek için çeşitli yöntemlerle müşterilerine ulaşıyor.

Çarşı Lokantası telefon ve sosyal medya üzerinden müşterilerinden sipariş alarak paket servis ve gel-al hizmeti veriyor. Kandıra merkezde bulunan ev yemekleri sektöründe aile işletmesi olarak 6 yıldır hizmet veren Çarşı Lokantası Covid-19 Pandemi Sürecinde alınan tedbirler kapsamında Bakanlık kararı üzerine Paket Servis ve Gel al hizmetine başladı.

İşletmecisi Burcu Bayram sosyal medya üzerinden yayınlamış olduğu günlük menüleriyle ve yemek tarifleriyle Kandıra’da ilgi odağı oldu. Siparişlerinin büyük çoğunluğunu sosyal medya hesabı üzerinden karşılayan Çarşı Lokantası, sabah 10:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑