Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Sınırı geçtik! Kocaeli artık çok yüksek riskli

Kontrollü normalleşme sürecinde 100 bin nüfusa denk gelen haftalık vaka sayılarını içeren yeni harita Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşıldı. Kocaeli’de vaka artışları sonrası “çok yüksek” İller arasına girdi.

6 Mart 2021 Saat: 17:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.909 kez okunmuştur

Sınırı geçtik! Kocaeli artık çok yüksek riskli
Sınırı geçtik! Kocaeli artık çok yüksek riskli

Sağlık Bakanı Koca, 27 Şubat-5 Mart haftasında illere göre 100 bin kişiye düşen Kovid-19 vaka sayısının güncel haritasını paylaştı. Bakan Koca, "Kontrollü normalleşme için illerimizin 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayılarını içeren insidans haritasının güncel hali ektedir. Yüksek riskli illerimiz risklerini düşürmek için daha tedbirli olmalı. Normalleşme kontrollü gerçekleşmeli." dedi. Bakan Koca’nın paylaştığı haritaya göre, Kocaeli’de vaka sayısı yüz binde 112,25’e yükseldi. Kocaeli böylece “çok yüksek” iller arasına girdi.

KOCAELİ KAPANACAK MI?
Yeni dönemde iller risk durumuna göre 4’e ayrıldı. İllerdeki vaka yoğunluğuna göre, düşük risk, orta risk, yüksek risk ve çok yüksek risk olarak adlandırılacak. Yüz binde 10'un altında vaka görülen iller düşük risk, yüz binde 11-35 arası vaka olan iller orta risk, yüz binde 36-100 arası vakası bulunan iller yüksek risk ve yüz binde 100'ün üstünde vaka seyri görülen iller ise çok yüksek risk olarak adlandırılacak. Kocaeli ise son vaka artışları ile çok yüksek riskli iller içine girdi. Kocaeli’de alınacak olan yeni tedbirlerin ise önümüzdeki günlerde açıklamamsı bekleniyor.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑