Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Seyrek'te İmar Çalışması Başlıyor

Kandıra Belediye Meclisi, ilçenin gözde turizm bölgelerinden biri olan Seyrek'te uygulama imar planı çalışmalarına start verdi

6 Şubat 2020 Saat: 09:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.234 kez okunmuştur

Seyrek'te İmar Çalışması Başlıyor
Seyrek'te İmar Çalışması Başlıyor

KANDIRA Belediye Meclisi'nin Şubat ayı oturumu belediye başkanı Adnan Turan başkanlığında 3 gündem maddesi ile toplandı. ToplantıdaAvrupa Parlamentosu’nda Türk Bayrağı’nı yırtan ırkçı Yunan vekili Loannis Lagos’un yaptığı saygısızlığı kınayan belediye meclis üyeleri, toplantı salonunu Türk Bayrakları ile donatarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“SAKİN ŞEHİR” UNVANI ALAMIYORUZ

Şubat ayı oturumunda öncelikle Kandıra'nın sakin şehir unvanı alabilmesi için bir süredir çalışma yapan Türlü İşler Komisyonu tarafından konu hakkında meclise bilgi verildi. Hazırlanan raporda sakin şehir unvanı alınabilmesi için ilçe nüfusunun 50 binin altında olması gerektiği ve bu nedenle Kandıra'nın kriterlere uymadığı bildirilerek  bu unvana sahip olunamayacağı açıklandı.

İMAR KOMİSYONUNA HAVALE

Ardından Türlü İşler Komisyonunun yangın afetine uğraması muhtemel sahalar hakkındaki raporu görüşülerek oy birliği ile onaylandı. Belediyeye ait bazı taşınmazların prim borcuna karşılık SGK'ya satışlarının yapılması Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken ÇalköySeyrek mevkiinin uygulama imar planı teklifi ise İmar Komisyonuna havale edildi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑