Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Sevimli Oscar, Kandıra’ya gurur yaşattı

Kandıralı Metin Yaşa’nın Oscar isimli köpeği, “ALLIANZ Turkey - AVKIF Internatıonal Eurasıa Dog Show İstanbul 2021” etkinliğinde kendi ırkında Türkiye şampiyonu seçildi

2 Eylül 2021 Saat: 08:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.032 kez okunmuştur

Sevimli Oscar, Kandıra’ya gurur yaşattı
Sevimli Oscar, Kandıra’ya gurur yaşattı

CNR Holding Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen fuar kapsamında Royal Canin firmasının desteğiyle “ALLIANZ Turkey – AVKIF Internatıonal Eurasıa Dog Show İstanbul 2021” etkinliği düzenlendi. CNR Holding Fuar Merkezinde 26 Ağustos’ta başlayıp 29 Ağustos’ta sona eren etkinlikte 700 köpeğin katılımı ile harika bir görsel şov sunuldu. Etkinliklerde köpek ırkları arasında yapılan yarışmaların yanı sıra Dünya ve Avrupa şampiyonu Türk Çoban Köpekleri ile narkotik operasyonlarında ve bomba aramalarda etkin rol alan K9 köpekleri gösteri yaptı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Yarışmada her ırk kendi kategorisinde sınava girdi. 5 hakem tarafından yönetilen yarışmada Kandıra’nın Gençali Mahallesi’nden Metin Yaşa’nın Oscar isimli köpeği kendi ırkının şampiyonu seçildi. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Metin Yaşa, “Büyük bir organizasyonda şampiyonlar şampiyonu bir köpek beslediğim için çok gururluyum. Türkiye şampiyonunun bizden çıkması ayrıca mutluluk verici. Av camiasına, Kocaeli Kandıra’ya hayırlı olsun” açıklamalarında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑