Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Sertaç Tugay’a 1.'lik Ödülü

Kandıralı Sertaç Tugay, yatırımını memleketi Kandıra’ya yaptı, 1.' liği kaptı.

13 Mart 2021 Saat: 00:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.165 kez okunmuştur

Sertaç Tugay’a 1.'lik Ödülü
Sertaç Tugay’a 1.'lik Ödülü

Sinema, televizyon sektöründe Uygulayıcı-Yapımcı olarak imzasını atmış olduğu, yarışma programları, dizi ve film projeleri ile adından sıkça söz ettiren Kandıralı Sertaç Tugay, Kovid-19 salgını ile birlikte, tüm sektörlerde olduğu gibi, televizyon sektörünün de, neredeyse durma noktasına geldiği o dönemde, yatırımını memleketi Kandıra’ya yaptı, 1.'liği kaptı.

25 YILDIR KANDIRA’DA İLK VE TEK
Babasının 25 yıl önce Türkiye Jokey Kulübü’nden almış olduğu, at yarışları ganyan bayiliği ruhsatını, babasının vefatından sonra abisi devir alarak 4 yıl kadar kendisi devam ettirmişti. Ancak geçen yıl koronavirüsün ülkemizi tamamen etkisi altına alması ve abisinin başka bir sektörde iş yapmak istemesinden dolayı, bayiliği devir etmeyi düşündüğünü söylemesi üzerine Tugay kolları sıvayarak harekete geçti.

SİNEMA - TELEVİZYON SEKTÖRÜ DURMA DOKTASINDA GELMİŞTİ
Sertaç TUGAY yaptığı açıklamada, “Pandemi döneminden önce, 8 ayrı dizi projesi, 13 farklı TV yarışma programı ve 3 adet sinema filmi ile sektörde ses getiren birçok işe imza attık. Ancak pandeminin en çok etkilendiği sektörlerden biri olan sinema ve televizyonun durma noktasına geldiği o dönemde, rehavete kapılıp beklemektense, bu süreçte konsantrasyonumu tamamen Kandıra üzerine çevirmeliyim diyerek harekete geçtim" dedi.

İSTANBUL’DA KAZANDIĞIMI KANDIRA’YA YATIRIYORUM
Tugay, 2020 yılında yaptığı yarım milyon lirayı bulan yeni yatırım ile bayiyi devir alarak, işlerin tamamen başına geçtiğini ve bayisinin daha ilk yıldan yapmış olduğu satış ciroları ile Türkiye geneli ilçeler kategorisinde kendisine 1.'lik getirdiğini belirtti. Covid-19 koşullarından ötürü, 1.'lik plaketine yeni kavuşabilen Sertaç Tugay, “Televizyon sektöründe yapmış olduğum işler ile ilgili birçok kez ödül aldım. Ancak memleketim Kandıra’ya yapmış olduğum bu yatırımın, daha ilk senesinde bana 1.'lik getirmesi beni ayrıca mutlu etti" dedi. Sadece bayilik ruhsat bedelinin 2021 yılı sonunda 2 milyon lirayı aşacağına kesin gözüyle baktığını söyleyen Tugay, “Şu sıralar haftanın 4 günü İstanbul’da oluyorsam, 3 günü muhakkak Kandıra’da olmaya çalışıyorum. Doğru zamanda, doğru yatırım yaptığımı düşünüyorum. Hatta İstanbul’da kazandığımı da, Kandıra’ya yatırıyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑