Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Serkan Açıkgöz, “Kandıra’yı Kandıra’dan yöneteceğiz”

Kandıra Pazaryeri Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Serkan Açıkgöz, “Sorunlarımızı beraber çözeceğiz. Her projeyi sizlerle istişare edeceğiz. Kandıra’yı Kandıra’dan yöneteceğiz.” dedi.

29 Mart 2024 Saat: 10:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 642 kez okunmuştur

Serkan Açıkgöz, “Kandıra’yı Kandıra’dan yöneteceğiz”
Serkan Açıkgöz, “Kandıra’yı Kandıra’dan yöneteceğiz”

Kandıra Belediye Başkan Adayı Serkan Açıkgöz, düzenlenen coşkulu mitingde Kandıra halkına hitap etti. Mitinge Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli milletvekilleri Prof.Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Kocaeli Büyükşehir belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin, CHP il ve ilçe yöneticileri ile yüzlerce partili katıldı.

Kandıra Belediye Başkan Adayı Serkan Açıkgöz, “Derdimiz Kandıra’ya hizmet. Kandıra ayağa kalkıyor, hakkını arıyor ve başaracağız. Aday olduğumuz günden itibaren ilçe örgütümüz ile Kandıra’nın 96 muhtarlığı ve 360 köyüne gittik çalmadığımız kapı yok. Gittiğimiz her yerde halkımızın çok güzel teveccühü ile karşılaştık. Sorunlarımızı beraber çözeceğiz. Köylerimize sahip çıkmalıyız. Her projeyi sizlerle istişare edeceğiz. Kandıra’yı Kandıra’dan yöneteceğiz.” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin yaptığı konuşmada, “Asgarinin altında maaş alan tüm emeklilerin maaşlarını sosyal desteklerle asgari ücrete çıkartacağız Kira, gıda, su yardımı yapacağız. Kandıra uzun zamandır hizmet bekliyor. Hizmet almak istiyorsanız bugünkü gibi 31 Mart’ta yanımızda olun. Kandıra Belediyesi’nin anahtarını da Serkan Açıkgöz’ emanet etmenizi bekliyoruz. Kandıra’nın çocuğu ile birlikte Kandıra’nın hakkını Kandıra’ya vereceğiz. El ele vereceğiz Kocaeli’de sosyal belediyeciliği yaşatacağız, kazanacağız mutlaka kazanacağız. “ dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑