Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Serkan Açıkgöz,"Derdimiz tasamız güzel bir Kandıra"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra Belediye Başkan adayı Av. Serkan Açıkgöz, vites yükseltti. Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Açıkgöz, CHP İlçe Örgütü ve ekibiyle birlikte Kerpe Mahallesi'ne adeta çıkarma yaptı.

17 Mart 2024 Saat: 08:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 679 kez okunmuştur

Serkan Açıkgöz,Derdimiz tasamız güzel bir Kandıra
Serkan Açıkgöz,"Derdimiz tasamız güzel bir Kandıra"

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere iki hafta gibi bir süre kaldı. Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden yoğun bir şekilde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra Belediye Başkan adayı Av. Serkan Açıkgöz vites yükselterek çalışmalarına hız verdi.

CHP Kandıra SKM tarafından organize edilen programlar çerçevesinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Açıkgöz, Kerpe Mahallesi'ndeydi. CHP Kandıra İlçe Başkanı Alper Görgün, CHP İlçe Örgütü ve ekibiyle birlikte Kerpe Mahallesi'ne adeta çıkarma yapan Açıkgöz, Kerpe Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek projelerini paylaştı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterip bağrına bastığı Açıkgöz, 31 Mart için destek istedi.

Kerpe  Mahallesi'nde gerçekleşen programlarda Açıkgöz'e; CHP Kandıra İlçe Başkanı Alper Görgün ve İlçe Yöneticileri, CHP Kadın Kolları ve yönetimi, CHP Gençlik Kolları ve Yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ve mahalle başkanları da eşlik etti. Tam kadro sahada bulunan CHP'liler 31 Mart için hem Kandıra Belediye Başkan adayı Av. Serkan Açıkgöz'e hem de meclis üyesi adaylarına destek istediler.

Seçim çalışmaları kapsamında Kerpe Mahallesi'nde düzenlenen kahvehane toplantısında CHP Kandıra Belediye Başkan adayı Av. Serkan Açıkgöz, "Kandıra'ya hizmet için çıktığımız bu yolda göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve samimiyet bizlere güç veriyor. Önemli olan konumumuz, yetkinliğimiz değil, yüreklerde olmamız. Bu akşam burada görüyorum ki sizlerin o güzel yüreklerinde yer edinmişiz. Sizlerden aldığımız bu enerji ile yolumuza devam ediyoruz, yorulmadan umutla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Derdimiz tasamız güzel bir Kandıra. Onun için de çok çalışıyoruz. Kandıramız için daha güçlü bir gelecek inşa etme sözü veriyoruz. Sizlerin fikirleri, önerileri de bizler için çok kıymetli. El ele, omuz omuza, Kandıra'mızı hep birlikte güzelleştireceğiz. Umarım güzel işler yapmamıza vesile olursunuz. Ekibimle birlikte yüzünüzü kara çıkarmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑