Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Semih Sarıçay,“1 Nisan’da Kandıra'mızda güneş doğacak”

İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay, 31 Mart yerel seçim zaferine koşar adımlarla ilerliyor. Kandıra'da adım atmadık yer bırakmayan Sarıçay’a Kandıra halkının gösterdiği sevgi ve yakın ilgi dikkat çekiyor

23 Mart 2024 Saat: 10:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.624 kez okunmuştur

Semih Sarıçay,“1 Nisan’da Kandıramızda güneş doğacak”
Semih Sarıçay,“1 Nisan’da Kandıra'mızda güneş doğacak”

İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay, Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal ve İYİ Partililer,  Kerpe Kıncıllı Mahallesi ve Özbey Mahallesi’nin vatandaşlara yaptığı ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılanan Sarıçay, Kandıra’yı hep birlikte yöneteceklerini ifade etti. Şeffaf yönetim anlayışından taviz vermeyeceklerini, israftan uzak durarak kaynakları etkin kullanacaklarına vurgu yapan Sarıçay, “Bu güzel ilçemiz, her şeyin en güzelini hak ediyor. Kandıra’nın eksiklerinin farkındayız. Kısa, orta ve uzun vadeli tüm planlamalarımız hazır. Hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizle Kandıralı hemşerilerimizin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

“KANDIRA’MIZ İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

7’den 70’e her kesime hitap eden projeleri beğeni toplayan İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay, göreve geldiklerinde tüm Kandıra’yı kucaklayacaklarını ifade etti. Partizanlıktan uzak, ortak akıl ile hareket edeceklerini ifade eden Sarıçay, “İnsanlarımızı kutuplaştıran anlayışın dimdik karşısındayız.  Sizlerin desteğiyle, Kandıra'ya daha iyi bir gelecek inşa etmek için yola çıktık. İnanıyoruz ki, Kandıra en iyisini hak ediyor ve bu hedefe birlikte ulaşacağız. 1 Nisan sabahı ilçemizde güneş doğacak. Kandıra’mız için gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑