Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Selvi'den köylülere çağrı

CHP'li Cevdet Selvi, Kandıra'nın Akçaova Köyü'nde yaptığı toplantıda AKP hükümetine yüklenirken, tüm köylülerden ülkelerine sahip çıkmasını istedi

11 Mayıs 2009 Saat: 19:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.557 kez okunmuştur

Selvi'den köylülere çağrı
Selvi'den köylülere çağrı

CHP'li Cevdet Selvi, Kandıra'nın Akçaova Köyü'nde yaptığı toplantıda AKP hükümetine yüklenirken, tüm köylülerden ülkelerine sahip çıkmasını istedi

 

CHP Genel Balkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cevdet Selvi, İl Sekreteri Rıdvan Alkan, Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve Belediye Başkanı Mustafa Öğren, ilçede bir dizi ziyaret yapıp, daha sonra da köylülerle buluştu. Selvi, sırasıyla Kaymakam Hamza Erkal, Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, Esnaf Odası Başkanı Şaban Şenol, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Güzel'i ziyaret etti. Selvi daha sonra Akçeköyü'ne geçerek burada toplantı yaptı. Toplantıya Akçaova Köyü Muhtarı Remzi Yüce, Akıncı Köyü Muhtarı Hüseyin Sencer, Teksen Köyü Muhtarı Hüsamettin Altın ile çok sayıda köylü katıldı.

 

KÖYLÜ ZOR DURUMDA

Cevdet Selvi, köylülere yönelik yaptığı konuşmada, AKP hükümetine yüklenerek, tüm köylülerden ülkelerine sahip çıkmasını istedi. Selvi, “Ülke ekonomisi çökertildi. Dış borçlar aldı başını gitti. Türkiye bunun altından zor kalkar. İşsizlik dağ gibi büyüdü. Özelleştirme adı altında cumhuriyet dönemi botunca ülkenin gözbebeği olan kuruluşlar peşkeş çekildi. Ülkede halka ait olan her şeyi ve her yeri satıyorlar. Esnaf bitirildi. Köylünün durumunu ise bizzat yaşayarak görüyorsunuz. Yandaş medyaları aracılığıyla pembe tablolar çiziyorlar, ama gerçek Türkiye hepinizin yaşadığı Türkiye’dir” dedi.

               

DAHA MÜSLÜMANIM

Ülke ve halk aleyhine yasalar çıkarıldığını, CHP milletvekilleri olarak bunun önüne geçmeye çalıştıklarını, ancak AKP'lilerin çoğunluğa sahip oldukları için kimseyi görmediklerini ve bildiklerini okuduklarını ifade ederek, “Ülke çok kötü yönetiliyor. Adeta talan ediliyor. Oy vermenizden de öte, ülkenize sahip çıkmanızı istiyorum” dedi. Bütün bu kadar yanlışları yapan, ülkesine zarar veren insanların tavırlarını Müslümanlıkla bağdaştıramadıklarını, kendilerinin hak, adalet ve insaf çizgisi izlediğini vurgulayan Selvi, “Onlardan daha fazla Müslümanım” ifadesini kullandı.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑