Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Selin zararları karşılanacak

Dün öğle saatlerinde Kandıra'da etkili olan sağanak yağış, sele dönüşmüş ve ilçede hayatı olumsuz etkilemişti. Yaşanan sel felaketinin ardından ekipler, vatandaşın mağduriyetini gidermek için kolları sıvadı

1 Ekim 2018 Saat: 23:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.675 kez okunmuştur

Selin zararları karşılanacak
Selin zararları karşılanacak

Dün öğle saatlerinde Kandıra'da etkili olan sağanak yağış, sele dönüşmüş ve ilçede hayatı olumsuz etkilemişti. Yaşanan sel felaketinin ardından ekipler, vatandaşın mağduriyetini gidermek için kolları sıvadı. Felaketin ardından açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Ne yazık ki suların bastığı bölgeler, köprülerin bulunduğu yerler. Geçtiğimiz yıllarda da yine aynı sıkıntıyı yaşadığımız Kumcağız’da birkaç evi su bastı. Çünkü oradaki yapılar, deniz seviyesinin altında kalıyor. O alan için şuan için yapılacak bir çalışma ne yazık ki yok. Yine bazı mahallelerimizde de su baskınları oldu” ifadelerini kullandı.

‘MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ’

“Ama sevindiğimiz tek şey, kimsenin canına bir şey olmaması” diyen Köken, “Geçtiğimiz yıllarda yapılan dere ıslahlarıyla büyük bir faciayı da önledik. Yine Pınarlı’da iki evimizin alt katını su bastı. Bir de Lokmanlı Köyü’nde bir vatandaşımızın kışlık mahsullerinin bulunduğu binada maddi hasar meydana geldi” şeklinde konuştu.

‘VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ’

Sözlerini sürdüren Köken, “Ekiplerimiz dün itibariyle teyakkuz halinde. Bugün ise AFAD ekipleri ve Büyükşehir Belediyemizin ekipleri, selden zarar gören vatandaşlarımızın evlerinde inceleme yapıyorlar. Devlet olarak bu vatandaşlarımızın zararlarını gidermek için çalışma yürütüyoruz. Devletin imkanlarının yanı sıra biz de belediye olarak vatandaşımızın yanında olacak ve destek sağlayacağız" diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑