Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Selda Yavuz, Kandıra'da Gönüllere dokundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Gönülden Gönüle Projesi kapsamında Kandıra’da ziyaretler gerçekleştirdi.

18 Kasım 2021 Saat: 11:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.454 kez okunmuştur

Selda Yavuz, Kandırada Gönüllere dokundu
Selda Yavuz, Kandıra'da Gönüllere dokundu

Bayan Yavuz; şehit ailesi, gazi ve gazi ailesi, engelli, yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 13 aileyi hanelerinde ziyaret etti. Kandıra ziyaretlerinde Bayan Yavuz’a Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal’ın eşi Merih Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın eşi Gülfem Turan, Kandıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Aynur Güldiken Sarıışık eşlik ettiler.

ŞEHİT YAKINI VE GAZİ ZİYARETLERİ
Selda Yavuz; ilk olarak farklı mahallelerde ikamet eden şehitlerimiz; Mustafa Özaydın ve Yavuz Sonat Güzel’in ailelerini ziyaret etti. Yavuz, daha sonra gazilerimiz; Sebahattin Özay ve Ahmet Kuşçu’nun evlerine misafir oldu, sohbet etti. Hanelerin kapısını çalan ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Bayan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

HALK EĞİTİM’DE BİLGİ ALDI
Kandıra ilçesi programı kapsamında muhtar eşleri ve bayan muhtarlarla da bir araya gelen Bayan Yavuz, muhtar eşlerinin mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin tespitinde önemli görevleri olduğunu belirtti, bu konuda yardım istedi.

Selda Yavuz, Kandıra ziyaretini Kandıra Halk Eğitim Merkezi turuyla tamamladı. Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kazancı’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Bayan Yavuz, burada Kandıra bezinden yapılan birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği alanları gezdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑