Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Şehir Hastanesi açılış için Erdoğan’ı bekliyor

Yeni yılda hizmete başlaması planlanan Şehir Hastanesinin açılışı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının netleşmesi bekleniyor. Aralık ayının son haftası yapılması beklenen açılışın ardından Erdoğan’ın Kocaeli Gençlik Buluşmasına katılması planlan

13 Aralık 2022 Saat: 09:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.211 kez okunmuştur

Şehir Hastanesi açılış için Erdoğan’ı bekliyor
Şehir Hastanesi açılış için Erdoğan’ı bekliyor

Kocaeli’nin uzun zamandır beklediği ve içinde 6 hastanenin bulunduğu Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına göre belirlenecek. Aralık ayının son haftasında yapılması planlanan açılış ile ilgili Cumhurbaşkanın programına göre tarih verilecek. Şehir Hastanesinin açılışıyla birlikte AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmasının da aynı gün yapılması bekleniyor. Açılış için hazırlıklar yapılırken, bir taraftan da İl Sağlık Müdürlüğü hemşirelerden başlayarak sağlık personelinin eğitimleri başladı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BELLİ OLACAK
Uzun zamandır açılması beklenen ve yaşanan ekonomik sıkıntılar, pandemi gibi nedenlerden dolayı 2013 yılında ihalesi yapılan, 2015 yılında inşaatı başlayan hastane 7 yılın ardından tamamlandı. Açılış için hazırlıkların yapıldığı hastanede tıbbi cihazların yerleştirilmesinde de sona gelindiği belirtildi. Yeni yılda açılması beklenen hastane için açılış tarihinin belirlenmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı bekleniyor. Aralık ayının son haftasında yapılması beklenen açılış için tarihin önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanlığında kesinleşmesi bekleniyor.

AYNI GÜN GENÇLİK BULUŞMASI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sadece Şehir Hastanesi açılışı için değil, aynı zamanda Kocaeli Gençlik Buluşması için de Kocaeli’ye gelmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanının programına göre hem Gençlik Buluşması, hem de Şehir Hastanesi açılışının aynı güne denk getirilmesi bekleniyor. AK Parti İl Gençlik Kolları, Gençlik Buluşması için hazırlıklarına başladı ve onlar da Cumhurbaşkanlığından gelecek tarihi bekliyor.

ETAP ETAP BAŞLAYACAK
Hastane açılışı yapıldığında hemen sağlık hizmetinin tamamında başlamaması ve hizmetin etap etap devreye alınması bekleniyor. Bir anda hastanede yığılma olmaması ve sistemin sağlıklı ilerlemesi için verilecek hizmetlerin personeli ile başlatılması planlanıyor. Özellikli hizmetlerin verileceği hastanede SEKA Devlet Hastanesi, Kocaeli Devlet Hastanesi ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden bölümler gelecek. Ancak bu hastanelerde de sağlık hizmeti devam edecek.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA EĞİTİMLER BAŞLADI
Açılış ve gençlik buluşması için hazırlıklar yapılırken İl Sağlık Müdürlüğü Kocaeli genelindeki tüm hastanelerin personellerine Şehir Hastanesi hastane yönetim sistemi ile ilgili eğitim vermeye başladı. Sadece hastaneye gelecek personele değil, tüm personele verilmesinin gerekçesi ise olası bir görevlendirmede işlerin aksamadan devam etmesi için tüm sağlık çalışanlarının sisteme hakim olması olarak açıklandı. Eğitime hemşirelerden başlandı ve doktorlarla devam edecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑