Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Şehidimizi binlerce kişi uğurladı!

Van Bahçesaray’da meydana gelen çığ felaketinde arama kurtarma çalışmalarında şehit olan 26 yaşındaki Kartepeli Jandarma Astsubay Fatih Karagöz son yolculuğuna uğurlandı.

7 Şubat 2020 Saat: 00:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.409 kez okunmuştur

Şehidimizi binlerce kişi uğurladı!
Şehidimizi binlerce kişi uğurladı!

Van Bahçesaray Karakolunun 33. Kilometresinde önceki akşam 17.00 sıralarında üzerine çığ düşen minibüste bulunan 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 6 kişi ise sağ olarak kurtarılmıştı. Minibüste olduğu değerlendirilen ve sabah saatlerinden itibaren devam eden 2 kişiyi kurtarma çalışmaları sürdürülürken ikinci defa çığ düştü. Düşen çığın altında kalan ve aralarında güvenlik görevlileri ve arama kurtarma ekiplerinin de bulunduğu 41 kişi yaşamını yitirirken 84 kişi ise yaralandı. Arama kurtarma çalışmaları esnasında meydana gelen ikinci çığ felaketinde bölgede görevli olan Kartepeli Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün de şehit oldu.

Kartepe İbrikdere Mahallesinde ikamet eden emekli sigortacı Selahattin Karagöz ile ev hanımı Havva Karagöz’ün 3 çocuğundan biri olan Fatih Karagöz yaklaşık 3 sene önce Astsubay oldu. Son olarak Van Bahçesaray Karakolunda görev yapan ve bekar olduğu öğrenilen Karagöz’ün cenazesi, tamamlanan işlemlerinin ardından askeri uçakla Cengiz Topel Hava Limanına götürüldü. Buradan cenaze aracına alınan Karagöz’ün Türk Bayrağına sarılı naaşı helallik alınmak üzere İbrikdere Mahallesinde bulunan baba ocağına götürüldü. Şehit Karagöz’ün Türk Bayrakları ile süslenen evi, akraba ve yakınları tarafından dolduruldu.

Burada alınan helalliğin ardından Şehit Karagöz’ün cenazesi evinin hemen yanındaki Atalar Camii karşısındaki Uzuntarla Sosyal Tesislerine götürüldü. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Erdemir, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli Milletvekilleri Bekir Sami Çakır, Mehmet Akif Ersoy, Fikri Işık, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan, Karatepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yüce, Adalet Komisyonu başkanı Muhittin Paça, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑