Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı

Karaağaç-Topallar Mahallesinde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Erdoğan Karadaş’ın yürüttüğü Seç Market, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla açıldı.

14 Ağustos 2022 Saat: 17:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.728 kez okunmuştur

Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı

İlçemizin tanınmış esnaflarından sempatik kişiliği ile tanınan Erdoğan Karadaş, Karaağaç’a güzel bir market kazandırarak açılışını da Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla açtı. Seç Market Karaağaç Mağazası, Karaağaç-Topallar Mahallesinde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar ile açılış kurdelesi kesilerek hizmet vermeye başladı.

Daha önce Kuşdili Market adıyla hizmet veren işletmeyi devralan Erdoğan Karadaş, Seç Market’in bayiliğini aldı. Seç Market Karaağaç mağazası olarak hizmet verecek işletmede temel gıda, şarküteri, kağıt ürünler, temizlik ve kişisel bakım ile alkolsüz içecek çeşitleri gibi birçok toplu tüketim malzemesi perakende satışa sunuluyor.

İşletmeleri ve kampanyaları hakkında Gazetemize açıklamalarda bulunan Erdoğan Karadaş, “Yaklaşık 9 ay önce devraldığımız işletmemizde vatandaşlarımıza daha kaliteli bir hizmet sunabilmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz tadilat çalışmasının ardından Seç Market Karaağaç mağazası olarak hizmet vereceğiz. Bu zor süreçte enflasyona inat vatandaşlarımızın yanında yer alarak fiyatları mümkün olabildiği kadar aşağı çekip halkımızı bizden alışverişe yönlendirmeye gayret ve davet ediyoruz.

Her gün birkaç üründe kampanyamız olacak ve kampanyalarımız ürünlerin stoku bitene kadar devam edecek. Satışa sunduğunuz ürünler herkesin bildiği ve tükettiği markalar. Haftanın 7 günü, 07.00 den 00.00 saatleri arasında açığız. İşletmemizde kredi kartı geçerlidir. Karaağaç ve civar mahallelerdeki lokasyonlarda bulunan ev ve iş yerlerine ücretsiz teslimat yapabiliyoruz. Ayrıca müşterilerimize kapıda ödeme imkânı da sunuyoruz.

Müşterilerimizin temel ihtiyaçlarının başında gelen un, makarna, yağlar, şeker, bakliyat, bebek mamaları, turşu ve salamura ürünler ve salça çeşitleri pek çok farklı marka ile hizmete sunmaktayız. Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına göre de ürün gamımızı sürekli genişletmekteyiz.

Şarküteri ve kahvaltılık reyonlarımızda müşterilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, geniş ürün çeşitliliğine sahip. Et ürünleri reyonumuzda kırmızı et ve tavuk et ürünleri ve dondurulmuş ürünleri müşterilerimizin tercihine sunuyoruz. Süt ürünleri yelpazemizi her geçen gün yöresel ve ithal ürünlerle geliştirmekteyiz. Özellikle beyaz peynir, yöresel peynirler ve daha birçok peynir çeşidini müşterilerimizin tercihine sunarak en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız. Seç Market mağazaları meyve ve sebze bölümünde mevsimine uygun, günlük ve en taze ürünler hizmete sunulmaktadır.


Bisküviler ve çikolatalar, kuruyemiş ve dondurma çeşitleri raflardaki yerini almaktadır. Kaliteli ve taze ürünleri hesaplı fiyatlarla satışa sunmayı hedeflemekteyiz. İçecek reyonumuzda gazlı içecekler, meyve suları, sular, sodalar, soğuk çaylar, enerji içecekleri, çay, kahve ve kahve kremaları, bitkisel ve toz içecekler gibi birçok ürün bulunmaktadır. Uyguladığımız uygun fiyat politikası ile müşterilerimiz diledikleri gibi alışveriş yaparken maliyetlerini de minimum seviyede tutabilmektedir.

Temizlik ürünleri bölümünde amacımız müşterilerimizin beklentilerini karşılayacak bol ürün çeşidi, uygun fiyat ve kaliteli ürünler ile bu ihtiyaçlara cevap verebilmektir. Kağıt ürünleri kategorimizde çocuk bezleri, hijyenik pedler, kağıt mendiller, kağıt peçete ve havlular, tuvalet kağıtları, hasta bezleri ve ıslak mendiller gibi günlük hayatın her alanında ihtiyaç duyacağınız ürünler yer almaktadır.


Kişisel bakım ve kozmetik ürünleri kategorimizde sabunlar, şampuan ve saç kremleri, saç şekillendiriciler, diş macunu ve diş bakım ürünleri, tıraş kremleri ve tıraş ürünleri, deodorant ve parfümler, kolonyalar, cilt bakım ürünleri ve bebek bakım ürünlerini bulmanız mümkün. Özel fiyatlar ve ödeme kampanyaları ile müşterilerimize keyifli bir alışveriş imkânı sunmaktayız” dedi.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
Seç Market Karaağaç Şubesi Açıldı
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑