Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Şahin Yaşlık Eğitim-Bir-Sen'de Yeniden Başkan

Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Kocaeli Şubesi'nin 7'nci olağan kongresi bugün gerçekleştirildi. MEvcut Başkan Şahin Yaşlık, yenden başkan seçildi.

17 Ekim 2022 Saat: 00:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 837 kez okunmuştur

Şahin Yaşlık Eğitim-Bir-Sende Yeniden Başkan
Şahin Yaşlık Eğitim-Bir-Sen'de Yeniden Başkan

Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şubesi 7'nci olağan kongresi bugün Kocaeli Gençlik Merkezinde yapıldı. Bugün gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Şahin Yaşlık, yeniden başkan seçildi.

YAŞLIK YENİDEN BAŞKAN
Kongrede toplam 162 delegeden135'i oy kullandı. Geçerli 134 oydan Şube Başkanı Şahin Yaşlık 131, Şube başkan yardımcılarından Halil İbrahim Alkan 125, Nevzat Aktaş 124, Akif Ahmet Avşar 123, Koray Turinay 127, Tayfun Eski 127, Orhan Duman ise 129 oy aldı.

BEKLEYEN ÇOK SAYIDA SORUN VAR
Yeniden şube başkanlığına seçilen Şahin Yaşlık; "Yaklaşık 45 gün süren bir Olağan Genel Kurul sürecimizi tamamlamış olduk. Demokrasi şölenimize katkı sağlayan tüm üyelerimize, ilçe temsilcilerimiz ile delegelerimize teşekkür ediyorum. Şube yönetiminde uzun zamandır beraber çalıştığımız tüm şube başkan yardımcısı arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum. Kasım ayı içerisinde de ilçe temsilcilerimizi belirleyeceğiz. Eğitim çalışanlarının acil çözüm bekleyen çok sayıda sorun var. Genel merkezimiz ile birlikte hem genel problemlerin çözümüne hem de yerelde yaşanan problemlerin çözümüne katkı sağlamaya devam edeceğiz. Seçimimizin şubemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi

ÜST KURUL DELEGELERİ DE BELİRLENDİ
Seçimde zorunlu organlar Disiplin ve Denetleme Kurulu ile 6 Üst Kurul Delegesi de belirlendi. Şahin Yaşlık, Fatih Öz, Lokman Yazıcı, Kamuran Öğcem, Murat Kaya ve Fazlı Yağmur üst kurul delegesi olarak seçildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑