Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Sağlık Bakanı Koca’ya Kocaeli teşekkürü

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca’yı da ziyaret ederek, ilimizdeki sağlık yatırımlarını konuştu.

5 Ocak 2023 Saat: 02:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 618 kez okunmuştur

Sağlık Bakanı Koca’ya Kocaeli teşekkürü
Sağlık Bakanı Koca’ya Kocaeli teşekkürü

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak 160.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’la birlikte Ankara’ya giden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bir dizi temaslarda bulundu. Ellibeş, öncelikle Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanvekili Dr.Şahin Talus’un da yer aldığı ziyaretle ilgili konuşan Ellibeş, “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’dayız. Öncesinde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, Şehir Hastanemiz ve ilimizdeki sağlık yatırımlarını konuştuk. Kocaeli’ye her zaman ayrı bir önem gösteren, her isteğimizi hızlıca yerine getiren Sayın Bakanımıza hediyemizle birlikte teşekkürlerimizi de ilettik. Bizleri son derece sıcak ve her zamanki gibi ilgiyle karşıladı” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑