Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Sadettin Hülagü Cumhurbaşkanı dedi Kandıralılar coştu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ve teşekkürünü iletti. Salonun alkışladığı sözlerin devamında Hülagü, yerel seçimler için Erol'a destek istedi.

23 Mart 2024 Saat: 10:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.400 kez okunmuştur

Sadettin Hülagü Cumhurbaşkanı dedi Kandıralılar coştu!
Sadettin Hülagü Cumhurbaşkanı dedi Kandıralılar coştu!

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala sahalar ısınıyor. Ramazan Ayının gelmesiyle beraber adaylar vatandaşlar ile iftar ve teravih programlarıyla daha da buluşup kendini anlatma imkânı buluyor. Cumhur ittifakı ve AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez’de İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

CUMHURBAŞKANI’NIN SELAMINI İLETTİ
Başkan adayı Erol Ölmez bugün SKM Çalışmaları kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü ile Şerefsungur Mahallesi’nde gerçekeleşen iftar sonrasında Terzi Mahallesi’nde teravih namazı kıldı. Ardından vatandaşlar ile mahalle buluşması gerçekleşti. Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü önemli açıklamalarda bulundu. Hülagü Kandıralıların genel seçimlerde Cumhurbaşkanına yaklaşık yüzde 80 oranında oy vermesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ve teşekkürünü iletti.

“28 MAYIS SEÇİMİNDE YÜZDE 80’E YAKIN OY ÇIKTI”
Saadettin Hülagü yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi; “1 yılı tamamlamadan yine bir seçime gidiyoruz. Bundan sonra yine bir 4 sene seçim olmayacak. Mahalli seçimler biraz daha genel seçimlerin havasının dışında yerel faktörlerin içine girdiği bir seçim. Sizin içinizden bir evladınız Erol Ölmez Bey’i ilçe başkanlığından partimizin, Cumhur İttifakının adayı olarak huzurunuza çıkarttık. 14 Mayıs seçimi zor bir seçimdi. 14 Mayıs seçimlerinde Türkiye’nin üzerine çok ciddi oyunlar oynanıyordu. Ayağına pranga vurulmak istenen bir Türkiye vardı. 14 Mayıs’ta sadece karşı taraftan NATO’sundan, PKK’sına aklınıza ne gelirse ittifakları vardı. Şer ittifakı. İçimizde ki ittifaklarla koordineli çalışınca tekrar Türkiye’nin ayağına bir pranga vuracaklarını sandılar. Ama 28 Mayıs’ta Allah sizden razı olsun izin vermediniz. Sayın Cumhurbaşkanımıza Cumhur ittifakında ikinci 28 Mayıs seçiminde yüzde 80’e yakın oy çıktı buradan. Bu yüzden ben hem Cumhurbaşkanımızın doktoru olarak hem başdanışmanlığını yaptım, milletvekili olarak Cumhurbaşkanımızın selamlarını, hürmetlerini teşekkürlerini iletiyorum sizlere.

“BİZİM DİK DURMAMIZ GEREKİYOR”
Türkiye artık yapılamaz denilenleri yapmayı başarmış. Sağımıza solumuza baktığımızda Gazze’de soykırım yapılıyor. Bütün dünyanın önünde katliam işlenirken kimsenin sesi çıkmıyor. Cumhurbaşkanımız ses çıkarsa da her şey sınırlı. Ülke olarak çok güçlü olmalıyız. Türkiye’miz mazlumların medet umduğu bir ülke. Bu tarihi sorumluluklardan kaçmamız mümkün değil. Bugün bize diyorlar ne işiniz var Afrika’da, Somali’de. Aslında ecdadımıza ait gerçeklere baktığımız zaman her tarafta Türk İslam bayrağını bir şekilde teslim eden olmuş. Bütün Ümmeti Muhammet’in gözü Türkiye’nin üstünde. Türkiye’ye Allah korusun bir şey olsun bütün Cihan, Müslümanların zorda olacağını unutmayın. Sadece kendinizden değil bütün Dünyadaki Müslümanlardan sorumlusunuz. Bu yüzden bizim dik durmamız gerekiyor.

“ANADOLU’NUN YİĞİT BİR EVLADI RECEP TAYYİP ERDOĞAN BUNLARI DÜŞÜNDÜ”
Artık kendi uçağımızı, roketimizi üretiyoruz artık. Kendi çocuklarımızın yaptıkları. Düne kadar parasını peşin ödediğimiz projeden çıkarttılar. Uçağı yaptık gelin görüşelim dediler. O yüzden güçlü olmamız lazım. Çok zorluklar yaşadık. Geçen sene bir deprem yaşadık. Evler yapılıyor bunlar yine birliğimizin beraberliğiyle yapılıyor. Bir şekilde bugün yok dedikleri yerde Gabar’da günlük 40 bine yakın varil petrolü çıkarırken yıl sonunda 100 bin varil petrol çıkarılması noktasına, Karadeniz’de gaz yok diyorlardı 2 bin derinden gaz çıkarılıyor. Rezervleri 650 milyar dolar diyorlar ama bunun 2 trilyondan daha fazla olduğunu biliyoruz. Bugün Amerika Bulgaristan’ı, Romanya’yı kaşıyor sizin de burada hakkınız var sizde sondaj yapın diye. Bugün orada Fatih, Yavuz sondaj gemilerimizin tanesi 1 buçuk, 2 milyar dolar. Bu gemiler 8- 10 sene öncesinden alındı. Çok uzun düşünülen bir proje. Yani memleketine milletine sevdalı gerçekten Anadolu’nun yiğit bir evladı Recep Tayyip Erdoğan bunları düşündü 8-10 sene önce bunlar yapıldı. Eğer o gemilerle 2 bin metreden doğalgaz çıkaracağımızı bilseydik de inanın bir tanesini bize satmazlardı.

“İSLAM VE TÜRK ÜLKELERİNE LİDERLİK YAPMAK ZORUNDA OLAN BİR ÜLKEYİZ”
Etrafınızda ki Müslüman olarak geçinen ülkelere bakın. Katliam yapılıyor ses çıkarmıyorlar. İsrail oturun diyor hiçbirinin gıkı çıkmıyor. Onun için biz İslam ülkelerine de Türk ülkelerine de liderlik yapmış ve yapmak zorunda olan bir ülkeyiz. Otomobil yapamazsınız dediler. Bakın sokakların her yerinde milli otomobilimizi görüyoruz gururlanıyoruz. Yapılamaz denilen her şeyi yapıyoruz. Ayasofya’yı açtık. Geçtiğimiz ay içinde TCG Anadolu İzmit’e geldi. Şimdi daha büyüğünü yapıyoruz ve Türk çocukları yapıyor.

“1 NİSAN’DA EROL BAŞKANIMIZI KOLTUĞUNA OTURTALIM”
Bizim yapamayacağımız hiçbir şey yok. Bu ülkenin toprağı verimli topraklar. Bizim birlik ve beraberliğimizi bozmamamız lazım. Ben yüzde 80’lik desteğinizden dolayı ayrı ayrı hepinize Allah razı olsun. Erol kardeşimizin hizmet noktasında kapısının her zaman size açık olacağını bilmelisiniz. Zaten geçmişi yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. 1 Nisan’da inşallah güçlü bir şekilde Erol başkanımızı koltuğuna oturtalım.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑