Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Şaban Şenol’dan teşekkür mesajı!

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şaban Şenol, kongrenin ardından oda üyelerine teşekkür mesajı yayımladı.

1 Nisan 2022 Saat: 02:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 990 kez okunmuştur

Şaban Şenol’dan teşekkür mesajı!
Şaban Şenol’dan teşekkür mesajı!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı kongresinde güven tazeleyen Başkan Şaban Şenol, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Odamızın 23. olağan genel kurulunun esnafımıza ilçemize ülkemize ve milletimize  hayırlara vesile olmasını temenni eder, genel kurul toplantımıza katılım sağlayan tüm esnaf üye arkadaşlarıma en içten dileklerimle  sevgi ve saygılarımı sunarım.

MESAJI ALDIK

Genel kurul toplantısı sonucunda üyelerimizin şahsıma ve yönetim kurulumuza vermiş olduğu mesajı almış bulunmaktayız. Genel kurul sonucu neticesinde başta esnafımıza yapmış olduğumuz hizmet kalitesinin artırılması esnafımızın istek ve temennilerini 5362 Sayılı Meslek Kuruluşları kanunu çerçevesi içerisinde ve genel kurulun gündem maddelerine bağlı kalarak bizlere vermiş olduğu yetki sınırlarını aşmadan daha iyi daha kaliteli hizmet etme ve daha çok çalışma zorunluluğumuz olduğu bilinci ile esnafımızı kırmadan üzmeden ayrıştırmadan birleştirici ve katılımcı yapıcı hizmet anlayışı ile göreve devam edeceğimizi beyan ve taahhüt ederiz. 

AHİLİK KÜLTÜRÜ İÇERİSİNDE

Bu süreçte bizlerin esnafımıza hizmet ederken meslek grupları bazında istek ve taleplerini odamıza iletmeleri ve önerilerini dile getirmeleri daha katılımcı ve paylaşımcı ve istişare kültürü içerisinde görevimizi yerine getirmemizde faydalı olacağı kanısındayız. Ülkemizin bulunmuş olduğu imkân ve şartlar neticesinde esnafımızın ahilik kültürü içerisinde işlerini yürütmesini zor günlerin geçilip esnafımızın daha iyi günler hayırlı ve bereketli kazançlar elde etmesini arzu ettiğimizi belirtir.

ADAYLARA TEŞEKKÜR

Genel kurul toplantımıza katılımın yüksek olmasında pay sahibi olan aday arkadaşlarımızın toplantımızın renkli ve sükûnet içerisinde geçmesine vermiş olduğu katkılar dolayısı ile şahsım ve yönetim kurulum adına ayrıca teşekkür ederim. Odamızın varlığı esnaf üye arkadaşların varlığından meydana gelmiş bulunmaktadır. Bu nedenle seçim süreci 27 Mart 2022 Pazar günü tamamlanmış olup her ne surette olursa olsun mevcut başkan adayları yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri dâhil odamızdan en iyi ve kaliteli hizmeti alacaklarını belirtir, bu konuda yönetim kurulumuz ve oda personelimizin sevgi saygı ve hoş görü içerisinde sorumluluğunu yerine getirme gayret ve çabası içinde olacağını belirtiriz.  Genel kurula katılım sağlayan mazereti dolayısı ile gelemeyen tüm esnaflarımızı şahsım ve yönetim kurulum adına sevgi ve saygı ile selamlarım.   

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑