Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kocaeli

Romanlar Konfederasyonu’ndan Havuç’a plaket

İlimizin başarılı spor adamlarından Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç’a bir tebrikte Türkiye Romanlar Konfederasyonu’ndan geldi.

23 Aralık 2015 Saat: 12:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.602 kez okunmuştur

Romanlar Konfederasyonu’ndan Havuç’a plaket
Romanlar Konfederasyonu’ndan Havuç’a plaket

Türkiye Romanlar Derneği Konfederasyonu tarafından 1’inci Ulusal Roman Ödül Töreni Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapıldı. Türkiye genelinden yoğun bir katılım sağlanan program yoğun protokol katılımıyla gerçekleşti. Gerçekleşen programda Türkiye Romanlar Konfederasyonu Romanlara olan yakınlığıyla bilinen ve önemli destekler veren Tolga Havuç’u onurlandırdı. Programda teşekkür plaketi takdim edilen Tolga Havuç’a plaketini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Türkiye Romanlar Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Çokyaşar takdim etti. Programa sporcularıyla ve velileriyle katılan Havuç’u sporcuları ve velileri bu onurlu ve özel günde yine yalnız bırakmadı.

 

PROJE ÜRETMEK GÖREVİMİZ

Program öncesinde yeni kurulan ve ülke genelinde önemli derece ses getiren Roman TV kameralarına konuşan Tolga Havuç; “Öncelikle bizleri her platformda onurlandıran Konfederasyonumuzun yönetimine Başkanımız sayın Ahmet Çokyaşar’a ve roman camiasına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Ben bir spor adamı olarak belirtmeliyim ki ülke genelinde Roman kardeşlerimizin spor yapması adına daha çok olanak sunulmalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın böylesine önem arz eden konularda çok istekli olduklarını biliyorum. Proje üretmek bizim görevimizdir. Şartlarımın adına ne olursa olsun yarınların Türkiye’si olan bir kardeşiniz olarak her daim Roman kardeşlerimin yanında olacağım” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
kandıralı 25.12.2015 03:02
romanlar bulgaristan göçmenleri ile akraba bir topluluktur.kişilikleride çok benzer birbirlerine ..sizleri göçmen kandaşlarınızla yanyana görmek isteriz bir gün
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑