Olumsuz hava koşulları nedeniyle Kandıra’da 16-17 Ağustos’ta yalnızca Seyrek, Kerpe, Kumcağız, Kovanağzı ve Miço plajları açık olacak. Diğer tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.
Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava koşulları ve denizdeki riskli durum nedeniyle hafta sonu bazı plajlarda denize girmeyi yasakladı.
Yasak 16-17 Ağustos’ta Geçerli Olacak
Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, 16 Ağustos Cumartesi ve 17 Ağustos Pazar günleri Kandıra’da yalnızca Seyrek, Kerpe, Kumcağız, Kovanağzı ve Miço (Kadınlar Plajı) açık olacak. Bu plajlar dışındaki tüm sahillerde denize girmek yasaklandı.
Vatandaşlara Can Güvenliği Uyarısı
Kaymakamlık, vatandaşların can güvenliği için yasağa uymaları gerektiğini vurguladı. Yetkililer, belirtilen güvenli alanlar dışında denize girilmesinin ciddi risk taşıdığını belirterek uyarılarını yineledi.