Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

“Reis bu seçimde kazanacak, Türkiye’nin önünde kimse duramayacak”

AK Parti Kandıra geçmiş dönem ilçe başkanı Muhsin Tekol, “Reis bu seçimde kazanacak ve Türkiye’nin önünde kimse duramayacak” dedi.

24 Mayıs 2023 Saat: 18:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.730 kez okunmuştur

“Reis bu seçimde kazanacak, Türkiye’nin önünde kimse duramayacak”
“Reis bu seçimde kazanacak, Türkiye’nin önünde kimse duramayacak”

45 yıldan beri aktif siyaset içerisinde yer alan Muhsin Tekol, bugüne kadar inandığı ve gönül verdiği partide çizgisini hiç bozmadı. Refah Partisi’nde ilçe başkan yardımcılığı, Fazilet Partisi’nde kurucu ilçe başkanlığı, Ak Parti’de kuruculuk, ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği görevlerinde yer alan Tekol, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ile görüşerek 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimleri hakkında özel açıklamalarda bulundu.

OSMANLI’DAN DAHA BÜYÜK BİR DEVLET OLACAK

Tekol yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı, milletimizin teveccühüyle mecliste çoğunluğu sağladı. Dolayısıyla 28 Mayıs’ta da Erdoğan diyecektir. Reis bu seçimde kazanacak, inancım bu. Kazandığı takdirde ise bu ülke Osmanlı’dan daha büyük bir devlet olacak. Enerjide çok önemli bir noktadayız. Tarımda ve savunma sanayinde epey yol kat ettik. Dışarıdan buğday alıyoruz ama işlemek için alıyoruz. Makarna, un işleyip başka ülkelere satıyoruz. Yoksa kendi ürettiğimiz buğday bize yetiyor da artıyor bile. Bu 3 konuyu çözdüğümüz takdirde tam bağımsız bir ülke olacağız ve Türkiye’nin önünde kimse duramayacak. Ülkemizi iyi günler bekliyor. Büyük ihtimalle bu seçimleri aldığımızı düşünüyoruz ama Pazar gününe kadar rehavete kapılmadan sanki kafa kafayamışız gibi çalışmaya devam etmemiz gerekiyor.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑