15. Kocaeli Kitap Fuarı, 1 milyondan fazla ziyaretçiyle sona erdi. Başkan Büyükakın, sosyal medyadan “Teşekkürler Kocaeli” mesajı paylaştı.
Kocaeli Kongre Merkezi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Kocaeli Kitap Fuarı, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle kapılarını kapattı. Etkinlik, yüzlerce yayınevi, yazar buluşmaları ve imza günleriyle Türkiye’nin en büyük kitap fuarları arasında yerini bir kez daha pekiştirdi.
Milyonun Üzerinde Ziyaretçi
Fuarın son gününde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, etkinliğe katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti. “Teşekkürler Kocaeli” mesajıyla paylaşılan gönderide, fuarın toplamda 1.048.426 ziyaretçi ağırladığı vurgulandı.
Kitap Tutkunlarıyla Buluşmalar
Fuar boyunca kitapseverler, çok sayıda yazarla buluşma ve kitaplarını imzalatma fırsatı buldu. Katılımcılar, yayınevlerinin stantlarını gezerek yeni çıkan kitapları inceleme şansı yakaladı. Etkinlik, kültür ve edebiyat severler için unutulmaz anlar yaşattı.