Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında 200 ve 250 hat dışındaki bütün toplu taşıma araçlarının Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olması kararlaştırıldı.

14 Haziran 2018 Saat: 02:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.323 kez okunmuştur

Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz
Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 100 madde görüşülerek karara bağlandı. Mecliste hat 200 ve 250 dışındaki bütün toplu taşıma araçları Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olması kararlaştırıldı. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talebiyle meydan otoparkları ve yol kenarında bulunan park yerlerinden de ücret alınmaması kararlaştırıldı.

Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz ile ilgili görsel sonucu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla Ramazan Bayramı arifesi ile birlikte 4 gün boyunca (14, 15, 16, 17 Haziran tarihlerinde) ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Bu kapsamda, Akçaray tramvay hattı, otobüsler ve deniz araçları ücretsiz kullanılabilecek.

KOCAELİ Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz ile ilgili görsel sonucu

ARİFE VE BAYRAM GÜNLERİNDE
Büyükşehir Belediyesi her sene olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’nda ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Deniz, kara ulaşım ve raylı sistem araçlarının dahil olduğu hizmet, Ramazan Bayramı günleri ve arifesi olmak üzere 4 gün boyunca sürecek. Sadece Hat 200 ve Hat 250 ücretli olacak. Vatandaşlar bu sayede hem bayram ziyaretleri, hem de diğer ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılayacak.

KOCAELİ Ramazan Bayramı boyunca VAVUR ücretsiz ile ilgili görsel sonucu

200-250 NUMARALI HATLAR
Büyükşehir Belediyesi’ne ait 200 numaralı İzmit-(Kartepe)-Gebze-Tuzla-Pendik-Kartal Metro hattı ile 250 Otogar-Sabiha Gökçen ve 250C Körfez-Derince-İzmit Cengiz Topel hattı yine aynı ücret tarifesi ile ulaşım hizmetine devam edecek. 250 nolu Sabiha Gökçen Havaalanı hattı 24 Haziran’a kadar yarım saatte bir hizmet vermeye devam edecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑