Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Pınarlı'nın Sorunları TBMM’ye Taşındı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Kandıra Pınarlı Mahallesi’nde 2B kapsamında 81 adet taşınmazı TBMM’ye taşıdı.

3 Nisan 2021 Saat: 21:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.100 kez okunmuştur

Pınarlının Sorunları TBMM’ye Taşındı
Pınarlı'nın Sorunları TBMM’ye Taşındı

Kandıra Pınarlı Mahallesi’nde 2b kapsamındaki 81 adet taşınmaz Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün 27 Aralık 2018 tarihinde oluru ile Orman Genel Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Bu durum Mahalle Muhtarı Hüseyin Gün’e yazılı olarak bildirilirken, muhtar 81 adet taşınmazın ada, parselinin muhtarlığa gönderilmesini 11 Mart 2020 tarihinde İl Müdürlüğü’nden dilekçe ile talep etti.

“ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NE İLETİN”
İl Müdürlüğü tarafından dilekçeye verilen yazılı cevapta, talebe konu taşınmazların orman olarak kullanılmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığı’na tahsis edildiği, onayın ise İzmit Orman İşletme Müdürlüğü’ne gönderildiği bu nedenlerden dolayı ada parsel numaralarının muhtarlığa gönderilemediği ve talebin ilgili Orman Bölge Müdürlüğü’ne iletilmesini istedi.

“BİLGİLER MEVCUT DEĞİL Mİ?”
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, konuyu meclise taşıdı. Konu hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle verdiği soru önergesinde “Gerekli bilgilerin verilmeme gerekçeleri nelerdir? Bu bilgiler zaten Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde mevcut değil midir? Gerekli bilgiler muhtarlığa gönderilecek midir” şeklinde soru yöneltti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑