Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Patpatı Çalındı, Tarlasına Gidemiyor

Kandıra’nın Çerçilli Mahallesi’nde çiftçilikle uğraşan 75 yaşındaki Nazım Dinç,yaklaşık bir ay önce patpatının çalınmasının ardından mağduriyet yaşıyor.

2 Mayıs 2019 Saat: 01:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.027 kez okunmuştur

Patpatı Çalındı, Tarlasına Gidemiyor
Patpatı Çalındı, Tarlasına Gidemiyor

Kandıra ÇerçilliMahallesi’ndeçiftçilikle uğraşan Nazım Dinç’e ait patpat diye tabir edilen tarım aracı, yaklaşık bir ay önce gece saatlerinde kişi veya kişiler tarafından çalındı. Sabah kalktığında patpatı yerinde göremeyen Dinç, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Tutanak tutan jandarma ekipleri, hırsızların yakalanması için soruşturma başlatırken, Nazım Dinç yaşı sebebiyle olayın takipçisi olamayacağını ve ilçe merkezine gelip gitmenin sıkıntı olacağını düşünerek şikâyetçini geri aldı. Mağduriyetini gören oğlu Nazmi Dinç ise patpatın bulunması için İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek yeniden şikâyetçi oldu.

ARILARINA BAKIYORDU

Olayın yaşandığı gece çevre köylerde de aynı hırsızlık olayının yaşandığını iddia eden Nazmi Dinç, jandarma ekiplerinden devriye ekiplerinin daha sık köylerde önlem almasını, köy giriş çıkışlarına mobese takılmasını talep etti. Tarımla uğraşan babasının mağduriyet yaşadığını belirten Nazmi Dinç, “Babam 75 yaşında.Bu patpatla arazilerine gidip gelerek tarla işlerini görüyor, arılarına bakıyordu. Ayağından yürümekte zorluk çektiği için civar köylere de ulaşımını sağlıyordu. Şuan hiçbir yere gidemiyor, mağdur durumda. Patpatın değeri 10 bin lira. Eğer bulunmazsa mecburen yenisini alacağız. Hırsızların bir an önce bulunmasını ve bunun gibi olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerin gerekli önlemleri almalarını talep ediyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑